icon

Skúsenosti s deratizačnou firmou Insekta v Prešove?

6. jan 2025

Ma niekto skusenost s touto deratizacnou firmou v Presove?

katka13katka
7. jan 2025

Ja, boli u mna 2x, ale musela som volat aj inu firmu.

autor
7. jan 2025

@katka13katka a o co slo? A aku inu si potom zvolila?

katka13katka
8. jan 2025

Mali sme v byte opakovane plostice, predosla firma podla mojho nazoru len v rychlosti byt vystriekala a za 3 mesiace boli plostice opat, aj v inych izbach. Volala som potom DDD PRESOV, aj su trochu lacnejsi aj preciznejsi. Vystriekavali mi aj za nabytkom, v skrini, paplony, vankuse, steny. A dvojfazovym postrekom. Odvtedy presiel skoro rok a musim zaklopat, mam pokoj.

autor
8. jan 2025

@katka13katka a kolko si platila DDD?

autor
8. jan 2025

@katka13katka a ta insekta teda nie?
DDD si musela aj niwco vyhadzat?

autor
8. jan 2025

Prosim ta este kolko izbovy byt?a vsetko si prala?

autor
8. jan 2025

@katka13katka tato firma?

https://www.dddpresov.sk/

Lebo je este jedna biofer

katka13katka
8. jan 2025

Skor by som oslovila to DDD. Boli u mna mozno 1,5 hodiny a vsetko prestriekali. Uz po prvom postreku ma nehryzli tie male potvorky. Ano to DDDpresov.sk. U nich som platila 90€ za 2izbak(ale chodi sa 2x, po mesiaci sa opakuje postrek, cize spolu 180€)
Pri insekte som platila 2x 140€ cize 280€.
Prala som najma postelne pradlo, uteraky, plachty a synove oblecenie. Inak nie. To by som sa nedoprala, kedze mam preplnene skrine🙈

katka13katka
8. jan 2025

A niee nic som nevyhadzovala 🙂

katka13katka
8. jan 2025

Ked tak napis spravu, ak ta nieco zaujima🙂

evamur6267
28. jan 2025

My sme mali dlhodobý problé v byte s plošticami, vystriedali sa tam 2 firmy ktoré problém nevyriešili. Potom som našla na internete firmu INSEKTA, pána Vraníka, striekali nám 2-krát a cenovo boli lacnejší ako tie 2 predošlé firmy. Odvtedy nemáme problém s plošticami. Môžem iba odporučiť.