Skúsenosti s MUDr. Čmaradom v Prešove
Ahojte, potrebujem navštíviť urologickú ambulanciu v Prešove, kvôli opakujúcim sa zápalom močových ciest. Má niekto z Vás skúsenosti s MUDr. Čmaradom? Vopred Vám srdečne ďakujem za odpovede.
@beataaggasi bola som len s detmi, ale vyhoda je,ze je mlady. Pri rieseni dal moznost vyberu,co je pre mna velke plus,zaroven vysvetlil,co sa moze stat pri kazdej moznosti. Jedine minus je cakanie a nekonecny papier so zapisanymi pacientami,kedze neobjednava.
Ako píše predo mnou. Najlepšie prísť skoro ráno a zapísať sa a čakať. Aj o 6.30. Je to smutne, ale je to tak.
Ako píše predo mnou. Najlepšie prísť skoro ráno a zapísať sa a čakať. Aj o 6.30. Je to smutne, ale je to tak.
@lukbe o čakaní viem, bohužiaľ urologov je v PO málo, prisposobim sa podmienkam🙂 ďakujem
@beataaggasi bola som len s detmi, ale vyhoda je,ze je mlady. Pri rieseni dal moznost vyberu,co je pre mna velke plus,zaroven vysvetlil,co sa moze stat pri kazdej moznosti. Jedine minus je cakanie a nekonecny papier so zapisanymi pacientami,kedze neobjednava.
@anonym_c0a151 veľmi pekne ďakujem, za odpoveď😊 rada si pockam ak je pán doktor dobrý a rieši problémy

Tak on je dost vychvaleny...ja som tam bola so synom,ale akurat ho zastupoval iny lekar,ale on bo tiez suprovy,mily a velmi napomocny...