Skúsenosti s MUDr. Gajdošom na sono kĺbikov
Dobrý den, ma prosím niekto skúsenosti s týmto pánom ortopédom? Je potrebné sa objednávať? Trvá vyšetrenie dlho? Taktiež ma zaujíma či káže každému bez ohľadu na nález baliť naširoko ako to bolo niekedy, alebo naozaj len vtedy ak je to potrebné. Ďakujem krásne!
@ivonadusa ďakujem krásne. A pán doktor je aký prosím vás? Dá sa? Nerada by som s malou išla k nejakému nepríjemnému nech ju to zbytočne nevrozruší..
My sme tiež chodili a spokojnosť pan doktor je v pohode 😉
ma dni kedy vysetruje len klbiky, sestricka da papier a zapisuje sa. ide to rychlo a naozaj pri vysetrovani sa na to sustredi, takze nema byt preco neprijemny, raz dva vysetri a skontroluje, povie co a ako, a sup naspat ku sestricke kde si dietatko doobliekate nech sa zbytocne u pana doktora nezdrziavate a tympadom on moze vysetrovat dalsie babatko 🙂
dr. vela nenahovori, starsi pan. len zhrnie ci je potrebne balit alebo nie. avsak pani sestricka.. ajaaaaj. nechcem rozoberat co sa stalo, ale spravanie naozaj neprijemne… chvala bohu uz ju nikdy neuvidim.
@ivonadusa súhlasím, Dr. je rýchly a vecný. Nám bolo odporúčané len preventívne balenie na široko. Nebalila som. Ale sestrička je nepríjemná. Moja dcérka sa rozplakala pri vyšetrení tak mi kázala dať malej čaj... Vravím nemám lebo je dojčena tak jej skoro oči z jamok vypadli že či to myslím vážne... Potom sa správala až do obchodu veľmi nepríjemne.

ahoj. neobjednava sa. treba si pozriet na internete kedy vysetruje male babatka a kedy dospelych..
vysetrenie trva max 5 min. neviem ako to je s balenim na siroko u inych, ja som svoje deti nebalila na siroko a kontrola ukazala vsetko ok. niekto bali na siroko od narodenia…