icon

Skúsenosti s návštevou Bambi centra Prešov

alena68
6. feb 2025

Ahojte mamky presovcanky. Chcem sa opytat ci case dieta navštevuje Bammbi centrum v Presove. Mojmu synovi diagnostikovali ADD a odporucili mu navstevovat sedenia ktore su spoplatene. Moja otazka znie, ci to vasim detom pomohlo ked tam chodili. Ci to niesu vyhodene peniaze

malja84
17. mar 2025

@alena68 Ahoj, práve riešime podobnú situáciu. Na diagnostiku ste boli v Bambi centre? My sme boli tam, a boli sme aj u psychologicky Longauerovej. V oboch prípadoch sa preukázali symptómy ADD. P. Longaureova ku koncu roku končí,tak nám odporúčala hľadať si iného psychológa,ale v Prešove je to zjavne problém. Zostal uz len Olejnik na Levocskej, na toho som žiaľ dostala nie príliš pozitívne recenzie. A p. Sadivova - ona je dlhodobo PN a pracuje tam p.Bartko. Tam sa žiaľ nemôžem dovolať už 2 týždne. V Bambi centre sú tie sedenia ako spoplatnené ak sa môžem opýtať?

alena68
autor
18. mar 2025

@malja84 tam sa platí mesacne 45e, syn tam zatial chodi tak uvidime ake vysledky sa dostavia. Ano v Bambi sme boli na diagnostiku

malja84
19. mar 2025

@alena68 a to su samostatne sedenia s psychologickou alebo skupinove? Lebo nam vtedy ponukli tie skupinove,ale specialno-pedagogicke, nie samostatne s psychologickou. A tie boli tatkto spoplatnené.

alena68
autor
19. mar 2025

@malja84 su to skupinove cca 10 deti je tam psychologicka aj sp.pedagogicka