Schudnutie s trénerom Petrom Palenčarom: Osobné skúsenosti?
Ahojte., chcem sa spytat .,, najde sa tu niekto kto ma realne osobnu skusenost a schudol za 3mesiace pod vedenim P. Palencara-trener., ktory je na fcb a ig ?.,mam par otazok., Dakujem
Išli ste do toho?
Chunutie ním je o hladovaní. Prvý mesiac ok ale ďalšie dva mesiace jedno jedlo do dňa.
mam osobnú skusenosť ale uz by som do toho nesla
@lubka474 zarába na nešťastí žien. Ti príbehy či dáva , že ešte si sa nerozhodla, načo čakáš..dostane sa tým ženám do hlavy, zmagori a má ich. Ako viem že schudnú ženy ale viem že majú aj Jojo efekty. To už záleží od každej ako sa k tomu po premene postaví. Určite pomôže, to áno, ale ..koľko st schudli vy ?
ja som schudla 6 kg, porcie boli veľké ale jest 23/1 až 47/1 mi príde dosť na hlavu. A samozrejme, mala som to do pol roka spať
@lubka474 jeho jedálniček je ok, ale to si človek nastuduje aj sám, v dnesnej dobe internetu a vlastne drží fasting 16/8 alebo komu ako vyhovuje. Moja mamka má 68 a schudla krásne 15 kil aala 16/8 sama si vytvorila jedálniček, ušetrila kopu prachov a ja som sa nechala zlákať, krok vedla
Áno aj ja som cez neho "chudla" Mne to nevyhovovalo. Človek schudne, Ale taky prijem bielkovin mne to nerobila dobre. Hned po par dnoch som zacala hnackovat , v rezime 20//4 co zjedla aj vyvratila. Samozrejme keď som mu to napísala to není z toho. Nie nič iné nejem len vajce a údeniny, ale nebolo z toho. Môj menštruačný cyklus 14dnovi opäť nie není mozne následok toho. Gól bol pre mňa to, že po 2 mesiacoch som program ukončila, keďže človek tam podpisuje zmluvu tak ja som zaplatila aj 3 mesiac, popravde nechcelo sa mi snim natahovat ja som tie peniaze videla aj uvidim, ale už nedostala všetky informácie + jedálniček za celý program a udrziavanie po programe. Takže ja som zaplatila všetko on už nemusel poskytnúť informácie do konca programu.
Keďže pan ma očividne problém prijať kritiku a všetci čo si dovolíme napísať negatívnu recenziu sme zly, lebo sme si dovolili sa inak vyjadriť na jeho program ako ho vychvalit.
Nie na každého je na to vstavaný, a každému to vyhovuje. Poznám ľudí z môjho okolia pani problém s obličkami, kŕče a podobne, len málokto sa mu to odváži napisat, alebo pre pokoj mu radšej nepíše.
Do konca života sa nedá fungovať na fastingu a samozrejme človek ak prida niečo navyše okrem toho co jedol za 3 mesiace priberie.
Takže za mňa tento program nie!
@matik3110 každý mesiac 145e lebo ja som mala kontrolu. Každý deň som posielala fotky jedal ci režim dodržaný a podobne. Samozrejme spomínala keď som mala nejaký problém, presne ako hnačky, vracanie veľké porcie.. nechuť do jedla.
Nemôžem povedať komunikoval kontroloval, ale keď som si porovnala jedálniček mali sme to isté tie isté porcie gramáže popritom obe sme mali inú výšku, váhu
Lebo mu ide iba o peniaze. A povedzme si uprimne, je nereálne takto sa stravovat. Čiže ano, schudnes ale iba krakodobo.. Za mna vyhodene peniaze
@timeaskr jeho zaujíma len suma ktorá mu cinkne na účet. Ja som skončila po dvoch mesiacoch a vralstne ten tretí mesiac som mala zaplatený a neposlal mi nič
Vyhodené peniaze. Bol to krok vedľa iba si žalúdok pokazíte. Ja som sa rozhodla ísť cestou fitka a zaplatila som si trénerku. Chodím trikrát týždenne. Palencar, ešte sa čudujem ze stále zmagori ľudí
@biba_18 ja som.chudla cez palencara. Fasting je ale inak to ck on robí s ľuďmi je bkhapuste zneužívanie neštátnych ľudí ktori chcú schudnúť bez cvičenia. Čakám len kedy padne kosa na kameň a niekto mu to spočíta. Ja som si pri ňom dodrbala žalúdok a vydrzala som dva mesiace. Som rada že som prišla o rozumu. Teraz chodím do fitka, mám trénerku a stravujem za zdravo a hlavne sa cítim dobre. Nie je mi zle, nie som unavená, podráždená. Takže za mňa palencar je krok vedľa. Celé zle, ale to nato príde každý sám
Ja som si dietny plan kupila a hned na začiatku som vedela , ze su yo vyhodene prniaze. Skusila som to ano, ale toto nie je pre každého.
@minority3131 ja do tak prajem aby zato zaplatil, zlodej jeden
Ahoj,aj ja som chudla s palenčarom,vydržala som 2a pol mesiaca, potom sme prerábali, dovolenka tak som to nedokončila ..áno dá sa schudnúť pekne ,ja som dala dole 14 kg,ale už mám naspäť 12 ,ako píšu žienky ,na tej strave sa nedá dlhodobo fungovať, odíde zdravie ...malo to svoje plusy ,kilá išli dole aj kopec energie ,ale už by som do toho nešla .. najlepší spôsob sú asi kalorické tabuľky..
@30secondstogabi presne tak ako píšeš. Ja som schudla 11 kíl. Teraz cvičím s trénerkou piaty týždeň, schudla som kilo ale krásne sa formujeme. Som pevná, cítim sa úžasne po tréningu. takže tie kilá nie sú vseetko, lebo chudnem a vidíš na váhe len kilo dole ale progres tam je
Velmi pekne Vam dakujem za info 🙂., nakoniec som sa rozhodla zhodit kiks bez pomoci tohto trenera.,,., zacala som viacej chodit, cvicit 2x domtyzdna so zienkami v telocvicni .., ak sa podari.,,a aj stravu som upravila., ide to pomalymi krokmi., ale vysledky zacinaju byt vidiet., vsetko je to hlave zistila som., o nastaveni seba samej o mojom pristupe 🙂.,, Dakujem Vam
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s pánom Palenčárom a vyhrážaním? Viem že dáva podpisovať zmluvu o mlčanlivosti, ale neverím tomu, že každá žena si to nechá len pre seba. Ako ste to riešili? Donútil ma si zakúpiť jeho program, kvôli tomu vyhrážaniu.
@linda013 ahoj, ja som sa pred rokom nechala na to a ľutujem to. Veľky krok vedľa. Je to oblbivak, zarába na zúfalých ľuďom ktorých nechá vyhladovať. Každý kto je raz do dňa schudne. Celé zle, že mu ešte niekto hubu nerozbil. A prepáč ,nechápem ako tá donútil si kúpiť jeho program. On robí so svojou manželkou, čistú oblb na ludi
@perthes kedže som videla ten jeho program od kamosky, ktory som si nezaplatila, tak sa zacal vyhrážať , no nechcela som, aby mala kamoska z toho zle, tak som to zaplatila, nech da pokoj. Program mi vypracuje, ked podpíšem tu jeho zmluvu. Ale tu mu nepodpíšem, tak program nedostanem.

Ahoj jeho síce osobne nepoznám, ale jeho manželka ktorá tiež trénuje je mojej kamošky sestra a áno pod jeho vedením už ľudia skutočne schudli, ale je to nie len o trénerovi aj človek musí robiť zo co mu tréner zadá, odporučí nastaví atd