Veštica v Prešove
Ahojte,
Mate niektora kontakt alebo by ste mi vedeli odporucit dobru vesticu v presove a okoli?
Dakujem
Neodporucame ziadnu vesticu, je tu skupinka mamiciek, ktore takuto sluzbu vyuzili a potom po nejakom case, niekedy aj po par rokoch zistili ze sa im nepochopitelne zrutil cely zivot. Nevysvetlitelne zle udalosti. Nikto im nedokazal cele roky pomoct a oni len s velkou namahou cele roky sa brania Zlemu, ktoreho dostali do svojho zivota. Je to otvorena brana diablovi a ten sa dvakrat pytat nebude ci moze vstupit do tvojho zivota! Mudry sa uci no cudzich chybach a hlupak na vlastnych, tak ti zelame, aby si bola mudra, aj ked citis silne nutkanie, no ver mi, ked to odmietnes diabol/Zlo musi ustupit a respektovat ta. Bude to skusat nutkavymi myslienkami znovu a znovu. Bud silna, aby si tu nemusela vypisovat o nejaku dobu ze sa ti v zivote zrutili vsetky pekne vztahy/ nepochopitelne nemas stastie v osobnom ani pracovnom zivote/ pripadne mas zdravotne problemy/ nepokoj/ si v depresiach a omnoho viac- zoznam nestastia co pisu mamicky po vyuziti sluzby od Zleho je fakt dlhy.
vsetky informacie, ktore vestica ma a ona ,,nejake,, ma su od diabla. Nic ako svetelna bytost alebo anjel, ktory jej nasepkava neexistuje - vsetko su to demoni. Mam skusenosti bohate s roznymi vecami a jedno z nich je aj vestenie. Dalej je dobre si zapamatam, ze veta ,,Diabol raz da a trikrat vezme,, nie je len vers alebo rym z knizky, je to bohuzial presne vycislene znicenie a zobratie si spat vsetkeho, co sa ti moze na zaciatku javit ako dar alebo nieco extra.

nerob to. pustis si do zivota temno, ktore odtial velmi tazko dostanes.