Veštica v Prešove
Ahojte,
Mate niektora kontakt alebo by ste mi vedeli odporucit dobru vesticu v presove a okoli?
Dakujem
Neodporucame ziadnu vesticu, je tu skupinka mamiciek, ktore takuto sluzbu vyuzili a potom po nejakom case, niekedy aj po par rokoch zistili ze sa im nepochopitelne zrutil cely zivot. Nevysvetlitelne zle udalosti. Nikto im nedokazal cele roky pomoct a oni len s velkou namahou cele roky sa brania Zlemu, ktoreho dostali do svojho zivota. Je to otvorena brana diablovi a ten sa dvakrat pytat nebude ci moze vstupit do tvojho zivota! Mudry sa uci no cudzich chybach a hlupak na vlastnych, tak ti zelame, aby si bola mudra, aj ked citis silne nutkanie, no ver mi, ked to odmietnes diabol/Zlo musi ustupit a respektovat ta. Bude to skusat nutkavymi myslienkami znovu a znovu. Bud silna, aby si tu nemusela vypisovat o nejaku dobu ze sa ti v zivote zrutili vsetky pekne vztahy/ nepochopitelne nemas stastie v osobnom ani pracovnom zivote/ pripadne mas zdravotne problemy/ nepokoj/ si v depresiach a omnoho viac- zoznam nestastia co pisu mamicky po vyuziti sluzby od Zleho je fakt dlhy.
vsetky informacie, ktore vestica ma a ona ,,nejake,, ma su od diabla. Nic ako svetelna bytost alebo anjel, ktory jej nasepkava neexistuje - vsetko su to demoni. Mam skusenosti bohate s roznymi vecami a jedno z nich je aj vestenie. Dalej je dobre si zapamatam, ze veta ,,Diabol raz da a trikrat vezme,, nie je len vers alebo rym z knizky, je to bohuzial presne vycislene znicenie a zobratie si spat vsetkeho, co sa ti moze na zaciatku javit ako dar alebo nieco extra.
0911 699 206

nerob to. pustis si do zivota temno, ktore odtial velmi tazko dostanes.