icon

Zubný lekár MDDr. Oliver Ternavský

slaest137
15. dec 2021

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s MDDr. Oliverom Ternavským?

miroslav332
2. jan 2022

Áno, výborný skúsený zubár . Mladý ústretový človek. Veľmi milý. Môj nový zubár od augusta. Vyčistil mi kanáliky pretože má boleli.

veronikahalt
21. sep 2022

Pána doktora Ternavského odporúčam, stal sa mojim zubárom po prebratí kapitácie od MDDr. Šoltysovej.
Sú presťahovaní momentálne v zdravotnom stredisku na Sídlisku III pri OC Kaufland na ul, Matice Slovenskej v nových priestoroch, s novým moderným vybavením, s príjemným personálom.
Ďakujem im za odvedenie kvalitnej a starostlivej práce na úrovni, akú som ešte nikdy u žiadneho zubára nezažila.
Od tejto chvíle sa nebojím ku zubárovi ísť, teda ku tomuto.
Odporúčam.

miirka22111989
17. okt 2025

@slaest137 som velmi spokojna s pánom zubarom.Mladý, prijemny, ustretový odborník. Mala som strach chodiť k zubným lekarom, ale presvedčil ma, že veci sa daju robit profesionálne a zároveň ľudsky. Za čo im ďakujem. Už su vsak presťahovaní zo sídliska III, čo je veľká škoda...

veronikahalt
17. okt 2025
@miirka22111989

@slaest137 som velmi spokojna s pánom zubarom.Mladý, prijemny, ustretový odborník. Mala som strach chodiť k zubným lekarom, ale presvedčil ma, že veci sa daju robit profesionálne a zároveň ľudsky. Za čo im ďakujem. Už su vsak presťahovaní zo sídliska III, čo je veľká škoda...

@miirka22111989 A kam zas odišli?

miirka22111989
26. okt 2025
@veronikahalt

@miirka22111989 A kam zas odišli?

@veronikahalt blízko pri železničnej stanici, budova pri benzínke