Chvíľu pozorujú čašníci v Afrodita v Čereňanoch?
Boli ste/chodite do reštaurácie Afrodita v cerenanoch? Chystám sa tam mame radi dobre reštaurácie a toto je jedna z naj na SK. Mám ale otázku 😃 niektorí známi čo tam boli hovoria že je to tam take, že skoro stále pri nich stojí čašník ktorý sa im venuje. Chcem teda vedieť čo je na tom pravdy a či len zveličujú alebo je tomu naozaj tak
Nemám totiž rada keď jem a casnici vidia pomaly do brucha a som potom nervózna zle sa mi prehlta som nesvoja neviem sa uvoľniť lebo len dávam pozor čo ako naberiem a zjem 😃
Chápem a rozumiem ak je to ich rukopis že takto to robia a chcú robiť, niekto si to možno uziva takýto servis ale v takom prípade ja asi ozeliem vynikajúce jedlo pretože toto by u mna prevýšilo to že tam ísť nechcem
Tak ďakujem za vaše postrehy lebo onedlho mame s partnerom sviatok a chcel aby sme tam šli no ja by som potom asi vybrala inú variantu, nechcem to tam pokaziť mojou nervozitou 😃
Je to dobrá reštaurácia s dobrými službami. Čašníci presne vedia, ako sa majú správať. Určite posedenie neznepríjemňujú. Naopak....
Jedlo výborne, je pravda ze ta obsluha by nemusela byť až tak snažíva.. Mne osobne to tiež není príjemné ale tak,, vydržať,, sa to dá koli tomu výbornému jedlu, mala som tam promocie všetci pozvaní boli veľmi spokojný s jedlom, určite sa oplatí tam ísť 😊
Mala som tam dokonca dva krát oslavu, ale žiadny čašník nám vyslovene za chrbtom nestál...bol to naozaj zážitok Afrodita Čereňany.❤️
Ahoj. Tvoje obavy sú zbytočne a rozhodne odporúčam ísť pretože nic podobne v okoli nie je. Čašník je pri tebe vzdy, keď máš chuť si niečo objednať ale nemáš ho stále za ramenom. Každopádne je to naozaj veľmi dobrá reštaurácia a bola by škoda tam neísť len z obavy vlezlych čašníkov.

Nie, nestoji pri tebe casnik kym jes. Len sa obcas pyta, ci je vsetko v poriadku