icon

Detský zubár v Prievidzi

luckym
6. sep 2022

ahojte, neviete o nejakom zubisovi pre male dieta? najlepsie dost trpezliveho a nech je v pd 😁

ivanabat
6. sep 2022

Ja s deckami chodím k Novákovej, je to stará pani, ale má tam aj mladú zubárku a tá je úžasná. Synovi jeden kaz vŕtala, keď mal 4 roky a fantasticky mu to celé vysvetlila, že sa potom ani nebál a celé to zvládol. Len neviem, či sa dá vybrať, ku ktorej chcete chodiť. Každopádne mi deti ošetrovali obidve a nemôžem povedať nič zlé. Druhá vec je, že oni majú zdravé zuby obaja (až na ten jeden kaz), tak neviem zhodnotiť, aké to je, keď má dieťa problémy so zúbkami.

luckym
autor
7. sep 2022

@ivanabat my sme prave este s malou neboli u zubara, preto by som nerada vybrala zle, staci ze sa boji pediatra 😏

ivanabat
7. sep 2022

@luckym to verím, v PD je to ťažké so zubármi. Ja nemôžem povedať nič zlé na Novákovú, tak skúste obvolať. Viem, že naši známi chodia k súkromnej, ale platiť od malička dieťaťu zubára je mimo moje možnosti. Inak pediatra som tiež menila, lebo som nebola spokojná.

adanov
8. sep 2022

U Dr. Novákovej už robí len tá mladá zubná Machovičová, je tam sama a má strašne veľa pacientov. Už nerobí ani dentálnu hygienu, posiela inam. Tak neviem či zoberie nových, skúste. Chodíme k nej už dlho a sme spokojní.