Kde sa dá kúpať s dieťaťom v teplej vode?
Ahojte, prosím vás, kde sa dá kúpať s 15 mesačným drobátkom ideálne v teplej vode tu na okolí (tak do 30-40 minutiek autom)? Nie baby plávanie, ale normálne sa ísť okúpať. Ďakujem.
Teraz? Vsade choroby,chripky. Bud rada,ze ste zdraví a okup ho doma vo vani.
@anonym_cc0700 to bol načo dobry tento komentár? Bože, normálne sa mi rozum zastavuje... Čo sa tak starať o seba a nedávať nevyžiadane rady🤦🤦
@anonym_cc0700 to bol načo dobry tento komentár? Bože, normálne sa mi rozum zastavuje... Čo sa tak starať o seba a nedávať nevyžiadane rady🤦🤦
@anonym_0d4b2d mne je uplne jedno,ze sa tebe rozum zastavuje.Ak sa autorka trochu zamysli,tak mozno to male dieťa teraz do bazenov ťahať nebude a o to mi slo.
@anonym_cc0700 ako vsade choroby a chripky? Nie su ludia v praci a deti uz naspat v skolach??? Teda ja chodim s mojim dietatom plavat a ked stretneme zivu dusu tak je to tak z dialky 20 metrov….
Kováčová? To bude ale asi trochu dalej.
@anonym_cc0700 ako vsade choroby a chripky? Nie su ludia v praci a deti uz naspat v skolach??? Teda ja chodim s mojim dietatom plavat a ked stretneme zivu dusu tak je to tak z dialky 20 metrov….
@anonym_7314c1 presne toto isté ma napadlo a nehovoriac o tom, že každý týždeň s 15 mesačnou dcérkou chodíme na baby plávanie(vždy sme tam cca 4-5) a žiadne choroby, nádchy a podobne. To plávanie práve pomáha s imunitou a hlavne teraz v zime. Keď som ja ležala doma s 39° teplotami a vracala som, ešte ani vtedy to odo mňa nechytila 🙂
Turčianske Teplice

@santhaliq pozri si: https://smmbn.sk/plavaren/ keď sme tam s deckami chodili, voda bývalá príjemne teplá.