Montáž kuchynskej linky v Prievidzi
Ahojte , riešim momentálne takú vec že chcem si z Ikei/ Merkury marketu/kondeli/asko a podobne kúpiť malinku kuchynskú linku , do mojej maličkej kuchyne . Lenže neviem kto by mi pomohol s montážou .. myslite že ikea/ merkury atd ponúkajú aj montáž za nejaké schopné peniaze ? Presťahovala som sa do Prievidze a nikoho tu nepoznám kto by mi s týmto vedel pomôcť:(
Skús pohľadať, či niekto neponúka službu hodinový manžel
Ano, da sa v predajniach objednat okrem dovozu aj montaz, pripadne si daj dopyt niekde na fb v skupine tvojho mesta.
skús sa opýtať v predajni či majú službu montáž ...
Ja som mala z Merkury Marketu aj montaz. Ale neviem, ci ten clovek bol priamo od nich.
Ja keď som kupovala nábytok v ikey tak som si objednala hneď aj montáž a dovoz. Čiže dá sa to. Ale čo si pamätám čakala som na termín asi mesiac kým to došli zmontovať.
hodinový manžel alebo 123dopyt...
Ikea ma na to aj cennik na nete. Bude ta to stat viac, ako samotna kuchyna..
Nečakaj ale od tej kuchyne zázraky. Sem tam poškodené časti sú úplne bežné, nehovoriac o kovani. Na prechodné obdobie stačí, ale pod 100e montáž myslím bude zázrak
Ikea ma urcite aj montaz. Odporucam ti ale jedneho sikovneho kamosa a zlozite to aj sami /lego pre dospelych/. A ked si budes vyberat model, tak metod a nejake leskle dvierka, tie su trvacne a lahko sa cistia.
Chcem sa len opýtať či je linka zložená, alebo je v demonte. Som na dôchodku,tak nemám problém s časom. Ale tu nejde asi iba o montáž linky. Veď treba asi namontovať batériu,odpad,prívod vody.
Jednoducho by som musel vidieť danú situáciu a potom Vám poviem asi za koľko. Predbežne asi takto: montáž linky vrch, spodok cca 50€. Materiál ako je batéria, hadičky,odpadné potrubie, ventily to je vo Vašej réžii. S pozdravom - Sommer
Dobrý deň, vrelo odporúčam REOMI 0948 481 946 montáž nábytku,kuchynské linky,podlahy,dvere.Stránka na Fb REOMI pozrite si budete veľmi spokojná 😊

Len niečo takéto malinké