MŠ Cyrila
Ahojte, je tu prosím Vás nejaká mamička, ktorej dieťatko chodí do MŠ Cyrila? Chcela by som sa niečo spýtať.. ☺🙏🏻
@katies0410 Neviete mi prosím povedať ako to je
v škôlke ak dieťatko nechce poobede spávať? 😏🤔 teraz od septembra nám zobrali dcérku skoro 3 ročnú, a ten poobedný spánok nie vždy dá.. Väčšinou má toľko energie, že vydrží celý deň hore.. Keď sme si boli pre rozhodnutie mi to úplne vypadlo a zabudla som sa na to spýtať, tak reku skúsim či náhodou niekto nebude vedieť.. 🤔 a zoznam, kto bude v ktorej triede sa dozvieme asi až pri nástupe, že? 😊
@romi_tami no moje baby spávali obe. A myslím si,že keď bude vidieť spať ostatné deti, tak bude aj ona. Alebo bude tichucko ležať. Myslím,že nič špeciálne tam nerobia tie deti počas spánku. A zoznam si skúste pozrieť na stránke škôlky niekedy pred začiatkom školského roku to tak dávajú. A len vám chcem povedať, škôlka má ozaj úžasné učiteľky. Hlavne pre tieto maličké detičky.
@katies0410 Ja len kvôli tomu sa pýtam, či náhodou niekto nevie ako to funguje, lebo som čítala od nejakej mamičky, že niekde sa musí pre detičky ísť počas toho ako detičky spinkaju, tak, že treba ísť na tú hodinku-dve pre to dieťatka a potom ho doniesť ako keby naspäť.. A tym, ze si od septembra hladam pracu mam z toho obavy, ci to tak nahodou naozaj nefunguje.. 😃 Uz som pozerala a nieje este zoznam, hoci pani riaditeľka vravela, ze koncom juna.. Ale nevadi.. 😊 jeej, tak to je super, aj vyzerali byť naozaj milé a zlaté.. ☺

@romi_tami áno ,moje obe deti