icon

Poraďte pediatra v Prievidzi a okolí

ekussa
13. mar 2021

Zdravím. Viete mi poradiť dobrého pediatra v Prievidzi a v okolí? Ďakujem.

lenkad88
13. mar 2021

@ekussa dr. Falatova. Chodila som k nej ja a teraz aj moje deti

romi_tami
9. apr 2021

Neviem, či to nebude pre Vás ďaleko, ale my sme u pani doktorky Stanovej v Rudne, pre nás to je TOP pani doktorka aj so sestričkou.. úžasné, milé, všetko radi vysvetlia, pomôžu s detičkami, odpovedia na všetky otázky, zaujímajú sa o detičky, zavolajú, keď niečo treba.. my tam máme obe detičky a radšej sa prevezieme k nej, aj keď je trošku ďalej, ale je naozaj úžasná.. tu sme nejako nepočuli dobre ohlasy asi ani na jedného lekára detského.. ale tak každý podľa chuti.. 😊😊

teraneriqua
22. feb 2025

Najlepsia je mudr.Zuzana Mlynekova v Chynoranoch. Je super odbornicka a rozprava sa s človekom prijemne, nepovyšuje sa, nerobi sa dôležitá. Všetko vysvetli, odpovie na každu otázku. Človek ju jednoducho musí mať rád. Ja ju vzdy musím objať, ked sa stretneme. Veľmi mi pomohla. Aj s manželskym vzťahom, poradila mi ako s muzom komunikovať. Fakt to pomohlo. Som štastná, že som ju našla. Predtym som chodia takým, co by sami potrebovali cvokára.
U dr. Mlynekovej sa platí, ale to, ako veľmi pomőže človeku, v čom všetkom, to je na nezaplatenie. Plati sa len prve sedenie. Veľmi jej ďakujem. Stale k nej chodím na kratsie, lacnejšie sedenia, lebo psychicka sila je veľmi dôležita pre celé telo, aby aj ono bolo zdravé. V dnesnej dobe to uz potrebuje skoro kazdý. Ahoj.

dagas
22. feb 2025

@teraneriqua pani hľadá pediatra, nie psychiatra ...