icon

Postup pri pôrode v Bojniciach

layla2408
20. nov 2025

Chcem sa spýtať keď chcem ísť rodiť do Bojnic a gynekológ mi minulý týždeň už dal papier s ktorým mám prísť už do pôrodnice tak prídem do pôrodnice a aký je postup? Poviem že som sem bola poslaná na prehliadky do pôrodu? Treba sa aj vopred objednať či stačí doobeda kedykoľvek počas dňa prísť s močom tam? Nikde som nenašla info ďakujem

anonym_53ca0f
21. nov 2025

Netreba sa objednávať, len prídeš, počkáš kým vylezie sestrička a povieš jej. Ambulancia je v budove A, keď vojdeš na recepciu tak doprava a hned tam sú schody a taký starý výťah. Najvyššie poschodie a hneď ako vojdeš cez sklenené dvere.

layla2408
autor
21. nov 2025
@anonym_53ca0f

Netreba sa objednávať, len prídeš, počkáš kým vylezie sestrička a povieš jej. Ambulancia je v budove A, keď vojdeš na recepciu tak doprava a hned tam sú schody a taký starý výťah. Najvyššie poschodie a hneď ako vojdeš cez sklenené dvere.

@anonym_53ca0f Aha ďakujem lebo je to pre mňa španielska dedina 😄takže pôjdem do budovy A cez recepciu doprava a na starom výťahu na najvyššie poschodie a dvere prvé keď prejdem cez sklené dvere? Suu tam viacerí či? A sestričke poviem že má môj gyn poslal k nim na poradňu pred pôrodom?? 🙂 ďakujem

blondinka95
29. nov 2025

@layla2408 zavolaj si
0465112247