Prievidza - nezamestnanosť
Je pravda ,ze v Prievidzi je stale velka nezamestnanost?A,ze sa tam tazko hlada praca?
podľa mňa je práce všade veľa. len treba správne hľadať. alebo aspoň teda nebyť prieberčivý, lebo niekto aj prácu nájde, ale sa mu niečo zakaždým nepozdáva. netvrdím, že je to aj tvoj prípad, ale už som sa s tým stretla.
Práce je tu dosť, kto chce, ten nájde. Ako bolo písané, pokiaľ človek nieje prieberčivý.
Lenže ja mám zase takú skúsenosť, že aj keď som sa už niekde hlásila, na pohovor som prišla, aj mi sľúbili, že sa ozvú, neozvali sa. Tak aspoň už môžu mať tí zamestnávatelia toľko slušnosti a chochmesu v sebe, aby aspoň dali vedieť, či záujemcu berú alebo nie. Neznášam to. No a ak sa aj ozvali, tak proste dali prednosť tomu, kto má vyššie vzdelanie, aj keď som mala reálne viac skúseností s danou prácou ako on.
Práca v PD Brose,gewis, Carcustik a iné Fabriky kde z Vás vytlcu aj dušu. Toto je tá praca o ktorej všetci hovoria, že jej je tu dosť,ale blbosť, není tu vôbec slušná práca,len otročina.

Pochádzam s tej oblasti, ale dedina smerom na Martin a odsťahovala som sa pred pár rokmi, presne kvôli práci. Nevedela som si nájsť prácu.... v tom čase ako som ja odišla, odišlo z môjho okolia veľmi veľa ľudí do Nitrianskeho kraja.