icon

Reštaurácie - kaviarne s detským kútikom - Prievidza, Bojnice

brnopes
26. sep 2022

Zdravím všechny, poradíte prosím nějakou kavárnu v PD, nebo Bojnicich, s dětským koutkem? Máme roční dítě, takže stačí něco menšího s par hračkami, kde se dá i příjemně posedět. Děkuji moc.

evka61
26. sep 2022

@brnopes pozrite napr. reštauráciu Meridiana v Bojniciach.

brnopes
autor
27. sep 2022

@evka61 děkuji, znám, ale nevím, že by tam měli dětský koutek, ale možná se od minulého roku, kdy jsem tam byla naposled něco změnilo.

evka61
27. sep 2022

@brnopes asi je teda novovybudovaný, my sme tam boli tento rok prvýkrát. Je tam krasny velky kútik, ale teda trochu oddelený od ostatného priestoru. Takze to nie je tak, ze vy pijete kavu priamo v kútiku a dieťatko sa tam hra.
Možno skúste pozrieť este Fun Park Extrem v Prievidzi alebo Pajko, tiež v Prievidzi. Ale to uz su hernicky, nie kaviarne.

verca8998
27. sep 2022

@brnopes Reštauracia Dráčik v Prievidzi

maal
27. sep 2022

Muzika reštaurácia v Bojniciach

vanka18
27. sep 2022

pozrite aj Dobrota - pekáreň/kaviarnička na Bojnickej ceste, Prievidza

brnopes
autor
27. sep 2022

@evka61 ahaa, tak super. To mi ani nevadí, ze je bokem, možná lepší jak pro nás, tak pro hosty 🙂 O těch parcích vim, ale přijdou mi pro toho našeho maláče už moc, jakoze jsou spis pro větší děti, tak aby ho tam někdo nazašlápl.

brnopes
autor
27. sep 2022

@verca8998 děkuji, to znám. Zkusím i tam, ale asi bude dost plno…, je to taková vetsi hernička.

brnopes
autor
27. sep 2022

@maal videla jsem v předchozí diskuzi, ze je vhodná pro děti, ale už jsem se nedočetla, jestli je tam i něco na hraní.

brnopes
autor
27. sep 2022

@vanka18 zkusím i tam, děkuji. To slyším poprvé, ale zase Prievidzu tak neznám🙂

brnopes
autor
27. sep 2022

Jinak psala jsem do kavárny Dobra nálada na Kopanicich v Prievidzi, tam mi taky odepsali, ze mají koutek na hraní, kdybyste některá bydlela poblíž, muže to byt další tip.

sakaca
28. sep 2022

@brnopes Detské interiérové ihrisko Pajko na Zapotockoch pri kostole, je fajn aj pre menšie deti, všade majú koberce a super kávu.

brnopes
autor
28. sep 2022

@sakaca diky, zkusím. Byli jsme tam kdysi zkoušet nositko🙂

blondtana
30. sep 2022

@brnopes aj v Top Cafe majú malý detský kútik a hneď oproti sedenie, takže človek vidí na drobca, ale môj malý má rád detský kútik v Bloom bistro v centre pri kruhovom, je tam pekne, výborná káva, aj s rastlinným mliekom robia, a detský kútik je malá miestnosť s ohradkou, kobercom, je tam aj kreslo pre kojace matky 😉

brnopes
autor
30. sep 2022

@blondtana jeee, ohrádka. Konečně to někoho napadlo😁 Dítě odtamtud nevyleze, neuteče. Skvělý tip, Diky moc. Musím si poznačit. Tak to je docela pestrá nabídka restauraci s dětským koutkem. Jen teď je syn nějaký nemocný, radši zůstáváme doma, ale při další návštěvě se tam uricte podíváme.