icon

Stolár - okres Prievidza

petkaaj
29. nov 2021

Dobrý deň, viete mi odporučiť spoľahlivého stolára, ktorý ma kvalitnú prácu za prijateľnú cenu? Ak máte s niekym skúsenosť poprosím kontakt a keď tak aj foto práce. Ďakujem 😊

birika
29. nov 2021

pripnem sa 🙂

tncka
29. nov 2021

@petkaaj Pekne byvanie Handlova alebo Dreworld KM,pogoogli

petkaaj
autor
29. nov 2021

@tncka ďakujem pozriem sa na to 🙂

bramborka666
30. nov 2021

@petkaaj bynam na fb

alenka1986
2. dec 2021

Peter Valenta na fb, je to moj manzel, ak chcete napiste mi do spravy co potrebujete. Vdaka

luciq1
24. jan 2024

@petkaaj ahoj viem ze je to už stará téma ale koho si nakoniec zohnala ? Teraz to potrebujem ja riešiť🙂 ďakujem

petkaaj
autor
25. jan 2024

@luciq1 Ahoj. Spokojná som bola s Jalid Stolárstvo 🙂

luciq1
25. jan 2024

@petkaaj ďakujem pozriem mali aj cenu primeranú? Dávala si si viacerým nacenit?

petkaaj
autor
25. jan 2024

@luciq1 Práca pekná, cena z tých lacnejších, čas dodania krátky, oproti iným "profi" firmám som bola veľmi spokojná. Áno dávala som viacerým naceniť.

luciq1
25. jan 2024

@petkaaj super ďakujem

martinnnaa
13. júl 2025
@petkaaj

@luciq1 Práca pekná, cena z tých lacnejších, čas dodania krátky, oproti iným "profi" firmám som bola veľmi spokojná. Áno dávala som viacerým naceniť.

@petkaaj určite to nerobte nedáva si pozor dodáva už poškodené kusy ktoré rôzne kamufluje prídete časom....a práca nieje presná nedoliehanie krivé nieje to odborník ale fušer s veľkým F nám poškodil podlahu pri jeho nervov zrútení keď hodil o dlažbu nejaký nástroj odfúkol z podlahy ozgrel čhladnicku dyhovanie ani nehovorím....

martinnnaa
13. júl 2025
@petkaaj

@petkaaj určite to nerobte nedáva si pozor dodáva už poškodené kusy ktoré rôzne kamufluje prídete časom....a práca nieje presná nedoliehanie krivé nieje to odborník ale fušer s veľkým F nám poškodil podlahu pri jeho nervov zrútení keď hodil o dlažbu nejaký nástroj odfúkol z podlahy ozgrel čhladnicku dyhovanie ani nehovorím....

luciq1
13. júl 2025
@martinnnaa

@martinnnaa kto ?