Ako často varíte bábätkám domáce polievky?
Ahojte ako často varíte vašim bábätkam polievky ?
Malokedy , vacsia zje iba vývar ( v škole polievky statočne ignoruje) , menšia zje viac druhov ( tá si dá v školke ). Ja polievky jem malokedy -zvacsa na nejakej turistike, na vyletoch , ..
tak ja ked spravim polievku ze aby bola ako zaklad tak potom ma problem dojest druhe
Kazdy den je polievka, ale vari sa ako kedy, podla potreby .. u nas je to sposob ako dostat tekutiny a zeleninu do deti. Aj ked teda vymyslaju, ale aspon cosi nech zjedia. Este su mali, takze maju polievku pred spankom a druhé po zobudeni. A mne by teda chybala polievka, ak by nebola. Hocijaka, je kopec rychlych polhodinových
Každý deň máme polievku, väčšinou vyjde tak na dva dni a zas ďalšia. Decká ľúbia polievky a ja tiež, takže často...
Každý deň máme polievku, vždy sa snažím aby bola aj keď sme.mimo domu. Ako moja mama hovorí teplé do brucha je základ. 👌👌 Varím ju vždy na dva dni, a v mrazáku mám zmrazený čistý vývar. Keď nestíham len prehrejem a pridám nejakú mäkšiu zeleninu a cestovinu, halušky alebo vajíčko. Za 15-20 minút je hotovo
ked bol mensi tak kazdy den bola polievka - dal si ju pred obednym spankom, druhe jedlo potom po spanku 🙂 nas ma dodnes polievky velmi rad, takze varime casto
@alickapusinka akoby som mojho otca pocula😄
Ja uz nemam babatko, ale rozhodne nemame kazdy den polievku, ani sme nikdy nemali. V lete iba vynimocne, skor v zime, preferujeme kremove. Varim vzdy na dva tri dni, ked uz varim

Každý den maju polievku, varim vacsinou na 2 dni , takze pondelok navarim, utorok sa doje, stredu navarim atd ...