Ako dlho ste dokrmovali pri príkrmoch?
My máme príkrmy 6ty deň a musím stále dokrmovať mliekom lebo mi veľmi málo zje z prikrmu. Vám ako dlho trvalo kým ste sa dostali k tomu, že na obed mal len prikrm?
Dlho trvalo kym mal klasicky obed. Ale vzdy som dokrmovala, pokym fakt nezjedol dost masa a zeleniny, popripade uz aj nejaky lepok (napr. cestovina). Vsak prve mesiace je to len zoznamovanie sa s jedlom.
Len k tomu, ze kym zje malo tak ho treba dokrmovat. My nevieme kedy tvoje dieta zje celu porciu a uz nebude potrebne dokrmovat, pretoze kazde dieta je ine. Dala som ti len svoju skusenost, ako s nou nalozis je iba na tebe
@viestta pýtala som sa ako dlho ste dokrmovali a ty že neviem. Čo mám z toho že ty nevieš? Nepýtam sa akobdlho budem dokrmovať svoje ale ako dlho to robili ostatné mamičky. Ty máš potrebu komentovať všetko vždy
tak ti odpoviem jasne: Ako dlho ste dokrmovali? Tak dlho ako bolo treba, teda dovtedy kym nezjedol celu porciu prikrmu.
Ešte niekoľko mesiacov, cca do 1,5 roka. Kam sa ponáhľas 6 dní od začiatku prikrmovania?
Asi tri mesiace od zavedenia príkrmov. Po jedle už nechcela, len po spánku (2 denné spánky). Teraz už nekojím cez deň vôbec, iba v noci jej chutí. Má 10m.
Autorka si dosť pasívne agresívna 😄 nieže by si bola rada že ti napíšu svoje skúsenosti, ešte odpovedáš takto hnusne… a že čo je pre teba ťažké pochopiť na tom, že dokŕmovali, kým nezjedol celú porciu, tak to už je extrém.. kým toho nezje dosť, dovtedy prikrmovať.
@sara288 odpovedala mi jedine mamička nad tebou tak si láskavo odpusti komentár. Ja už keď vidím tu prítomnej jednej pani premudleny komentár v každej téme, žalúdok sa mi obracia
Hmmm ved zavedenie prikrmu je vlastne “len” ochutnavanie. A zoznamovanie sa s novou chutou. Ucia sa prehltat a podobne.
Takze dieta sa z toho nenaje. To ozaj mozno po 2-3mesiacoch od prikrmu to bolo ze im to stacilo ako jedlo.
@maryetta ďakujem 🙂 je to moje prvé bábätko tak vôbec neviem ako to je s príkrmami
6ty den? Ved to ste este ani poriadne nezacali. Predpokladam ze dieta ma 5-6 mesiacov.
Mlieko ma byt zaklad stravy do prveho roku zivota. Cize este dalsich 6 mesiacov by malo dieta zjest viac mlieka ako prikrmov.
Ja som nikdy nedokrmovala. Prikrm dostal ked sa zobudil, alebo sa zdalo ze je hladny. Nebyvalo to pred spankom a mlieko mal pred kazdym spankom.
To ti este pridu obdobia ked bude jest velmi pekne a potom zase ked nebude jest nic napriklad koli zubom. Toto musis mat velmi flexibilne pomer mlieka a prikrmov.

Neviem ako dlho to trvalo ale kym nezjedol celu porciu, dostaval este mlieko