icon

Akú nezávadnú fľašu pre dieťa?

kiwanecka23
10. mar 2012

Ahojte! Chcela by som deckam kupit nejaku flasu na pitie - podla moznosti nezavadnu. Mate niekto info, ktore su najbezpecnejsie z pohladu dopadu na zdravie? Rozhodujem sa medzi: http://www.mabets.sk/?926,flasa-sigg-lovely-but... a http://www.detskastrava.sk/titulka/zdrava-flasa/
Viete mi niekto poradit? Trochu mam strach z toho, ze vo flasi sa nachadza hlinik (to v prvom pripade) a v tom druhom zase nejake prvky striebra. Za akukolvek radu dakujem 🙂 😎

luba41
10. mar 2012

ja som práve čerstvo kúpila tie "zdravá fľaša" obom deťom do školy. Myslím, že je to určite lepšia voľba ako nejaké PET fľaše. Dúfam, že aj niečo vydržia 🙂

kiwanecka23
autor
11. mar 2012

Dakujem Ti lubka za infosku. No ved prave. Tiez mam uz dost tych jednorazovych pet flias, ktore aj tak pouzivame viackrt. No potom to smrdi a mam z toho len nervy, lebo to furt stoji kopu prachov. 🙂

luba41
15. mar 2012

deti mám už staršie /12,14r./ syn mal teraz narodky tak to mal ako darček a už som teda kúpila aj dcére a tešili sa tomu ako malé deti. 🙂

dadulkasch
15. mar 2012

@luba41 ahoj,ja ich mam pre obe deti,syn ju nosil cely prvy ročnik v pohode,sice som mu kupila aj novu, padla mu na zem a pukla sa mu. ja som dokupovala aj termo obal.som spokojna

luba41
15. mar 2012

@dadulkasch naši majú nakázané starať sa o ne ako o oko v hlave 😀 Ale jasné, že nášmu chalanovi určite dlho nevydrží

dadulkasch
15. mar 2012

@luba41 kupovala si aj ten termoobal?

luba41
15. mar 2012

@dadulkasch nekupovala. Syn chodí síce hrávať futbal, ked je zima tak si berie termosku. Uvidím, ako sa im osvedčia v praxi, potom uvidím 😉

dadulkasch
15. mar 2012

@luba41 odporučaju lebo pri narzoch a hlavne v zime je krehkejšia.ahoj dada

zazuzana
15. mar 2012

@kiwanecka23 ODPORúčAM tUPPERWARE FľAšE 🙂

evita78
Odpoveď bola odstránená
ibamy2
26. apr 2012

@kiwanecka23 moja dcerka fici iba na takychto flasiach. mam pre nu doma dve rozne: jednu klean kanteen (uz mierne opotrebovanu) a druhu som pred nedavnom kupila prave sigg. kym som sa pre tu sigg rozhodla, precitala som si kde-co... na flasi je zvnutra vrstva, ktora je zdravotne nezavadna, sigg to ma osetrene niekolkymi testami aj patentom... priznavam, ze pre mna pri konecnom rozhodnuti zavazil aj fakt, ze sa vyraba vo Svajciarsku a nie, ako mnohe ine, niekde v Azii

leorik78
24. máj 2013

No nad tou flasou SIGG by som trosku porozmyslal nakolko je vyrobena z hliniku ktory je toxicky. Urcite by som radsej bral material hrube sklo, aj ked je tazsia alebo potom nerez 18/8 (18% chrom, 8% nikel). Ale hlinikove zliatiny nech su vyrobene hocikde na svete asi nie. Sak preto sa uz nepouzivaju hlikove pribory a je okolo hliniku aj velku humbuk pri vakcinach.
je to samozrejme moj nazor.

keira
18. jún 2014

ahojte, mate nejaky tip na nezavadnu flasu? plus, kde sa da dostat

letka906
24. sep 2015

@kiwanecka23 nezavadna jedine sklo, mas istotu ze nic nevylucuje, menej sa mnozia bakterie a lahko sa cisti. Ja mam Flašku.vyraba sa v EU v Slovinsku a je uzasna, voda z nej vdaka strukturovaniu chuti super.. Plastu neverim a hlavne nie v dnesnom svete: http://www.flaska-slovensko.sk/blog/pozor-aj-na...