icon

Čo najdivnejšie si od vás vaše dieťa vypýtalo na papanie?

maminazaneta
1. feb 2026

Ahojte mamičky! Mám na vás otázku. Čo najdivnejšie si od vás vaše dieťa vypýtalo na papkanie?😅 s kamarátkou sme sa dnes bavili na tuto tému a veľmi sme sa na tom nasmiali 😂 zistili sme že detičky majú veľmi divne kombinácie ktoré im aj chutia😂 ale keď mojej dcére navarím obed s ktorým sa piplem kľudne aj pol dňa tak ho nechce 🤣 no ved určite to poznáte 😌

Strana
z2
tetastana
1. feb 2026

moja dcérka si vypýtala rožtek s karičkou a šunkou a k tomu kakauko. Hovorím si že deobre, no potom si začala ten rožok do kakauka namáčať a taký rozmočený ho jesť. Už to takto papká asi rok a sú to jej obľúbené raňajočky, no problém na stane keď jej šunka do kakaa spadne. 😂

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@tetastana

moja dcérka si vypýtala rožtek s karičkou a šunkou a k tomu kakauko. Hovorím si že deobre, no potom si začala ten rožok do kakauka namáčať a taký rozmočený ho jesť. Už to takto papká asi rok a sú to jej obľúbené raňajočky, no problém na stane keď jej šunka do kakaa spadne. 😂

@tetastana ooo wow 🤯 čo tie naše deti nenapadne 😅 ja som s manželom a dcérou bola na hotelových raňajkách ona si dala parky hovorím si ok dala som jej ku tomu zeleninku chlebík na stole bola ešte vianočka s nutelou a med a čo naša princezná nevymyslela ? Že namiesto chlebíku si bude k parku dávať vuanocku s nutelou a ten párok si namacala do medu 🤢 keď som jej povedala že jej bude zle povedala že jej to chuti a ona to takto bude jesť a hotovo. Myslela som si že o deň mame postarané lebo jej bude zle no opak je pravdou a celý deň jej bolo lepsie ako kedykoľvek predtým 🫣

tetastana
1. feb 2026
@maminazaneta

@tetastana ooo wow 🤯 čo tie naše deti nenapadne 😅 ja som s manželom a dcérou bola na hotelových raňajkách ona si dala parky hovorím si ok dala som jej ku tomu zeleninku chlebík na stole bola ešte vianočka s nutelou a med a čo naša princezná nevymyslela ? Že namiesto chlebíku si bude k parku dávať vuanocku s nutelou a ten párok si namacala do medu 🤢 keď som jej povedala že jej bude zle povedala že jej to chuti a ona to takto bude jesť a hotovo. Myslela som si že o deň mame postarané lebo jej bude zle no opak je pravdou a celý deň jej bolo lepsie ako kedykoľvek predtým 🫣

@maminazaneta obdivujem tú trpezlivosť, ja by som to asi nedala😂

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@tetastana

@maminazaneta obdivujem tú trpezlivosť, ja by som to asi nedala😂

@tetastana no ver mi že v danej chvíli som si myslela že ma odvezú 🤦🏻‍♀️ máš ešte nejaké kombinácie lebo ja môžem knihu napísať 😂

tetastana
1. feb 2026
@maminazaneta

@tetastana no ver mi že v danej chvíli som si myslela že ma odvezú 🤦🏻‍♀️ máš ešte nejaké kombinácie lebo ja môžem knihu napísať 😂

@maminazaneta určite mám, úplne ma dostalo keď si vypýtala chleba s paštékou a zeleninou a potom že jej to nechutí a chce k tomu ešte kakauko😵 🙈 a začala si tam namáčať aj zeleninu🙊 no nebolo mi všetko jedno

17alexis
1. feb 2026

Akurát minulý týždeň pečeného potkana. Manžel dcére hovoril, že sú kultúry, kde bežne jedia potkanov tak ako my prasce či sliepky a na druhý deň ráno mi zahlásila: "Mami, prosím si pečeného potkana, choď nejakého uloviť." 😀

tetastana
1. feb 2026
@17alexis

Akurát minulý týždeň pečeného potkana. Manžel dcére hovoril, že sú kultúry, kde bežne jedia potkanov tak ako my prasce či sliepky a na druhý deň ráno mi zahlásila: "Mami, prosím si pečeného potkana, choď nejakého uloviť." 😀

@17alexis tak to je fakt iná liga😂 tie naše nezbedníčky❤

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@17alexis

@17alexis 🤣🤣 aj si jej ho ulovila? 😅

17alexis
1. feb 2026
@maminazaneta

@17alexis 🤣🤣 aj si jej ho ulovila? 😅

@maminazaneta našťastie, nebolo kde. 🙏

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@tetastana

@maminazaneta určite mám, úplne ma dostalo keď si vypýtala chleba s paštékou a zeleninou a potom že jej to nechutí a chce k tomu ešte kakauko😵 🙈 a začala si tam namáčať aj zeleninu🙊 no nebolo mi všetko jedno

@tetastana fuuuuuuu nebolo jej potom zle od žalúdka

anonym_f8a4ea
1. feb 2026

@maminazaneta my ked sme boli male so sestrou jedli sme vianocku s medom a sunkou a ostalo to dodnes 😂 na Velku Noc si miesto sunky davame krkovičku alebo vianocku chren a krkovicku 😂

tetastana
1. feb 2026
@maminazaneta

@tetastana fuuuuuuu nebolo jej potom zle od žalúdka

@maminazaneta našťastie som jej rýchlo tanier zobrala lebo neviem neviem ako by to skončilo😀

tetastana
1. feb 2026
@anonym_f8a4ea

@maminazaneta my ked sme boli male so sestrou jedli sme vianocku s medom a sunkou a ostalo to dodnes 😂 na Velku Noc si miesto sunky davame krkovičku alebo vianocku chren a krkovicku 😂

@anonym_f8a4ea veď ale nemusí byť zlá kombinácia😂

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@tetastana

@anonym_f8a4ea veď ale nemusí byť zlá kombinácia😂

@tetastana tiež si hovorím

lenicka298
1. feb 2026

Moja dcérka má už 7 rokov, ale niektoré kombinácie nedávam. Napríklad si dá domácu údenú klobásu a zapíja to actimelom🤢🤦🏽‍♀️

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@lenicka298

Moja dcérka má už 7 rokov, ale niektoré kombinácie nedávam. Napríklad si dá domácu údenú klobásu a zapíja to actimelom🤢🤦🏽‍♀️

@lenicka298 to sme mali tiež 🤦🏻‍♀️🤢

anonym_1b4d1a
1. feb 2026
@tetastana

@tetastana zázračne kakauko - hotový generátor chuti, staci všetko len do neho namočiť. Nuž keď potom zje aj zeleninu, prečo nie 🤣

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@anonym_1b4d1a

@tetastana zázračne kakauko - hotový generátor chuti, staci všetko len do neho namočiť. Nuž keď potom zje aj zeleninu, prečo nie 🤣

@anonym_1b4d1a akože to je tiež pravda je to zelenina ? Je . To ue bola s kakaukom je druha vec 😅

anonym_1b4d1a
1. feb 2026
@maminazaneta

@anonym_1b4d1a akože to je tiež pravda je to zelenina ? Je . To ue bola s kakaukom je druha vec 😅

@maminazaneta ako sa hovorí, v bruchu sa to všetko aj tak zmieša

maminazaneta
autor
1. feb 2026

Ale mňa toto nikdy neprestane udivovať keď varíme pre naše deti hodiny kvalitne jedlo a oni sa s ním keď tak len pohraju alebo ho vôbec nechcú 🙂 no nevadi alebo keď im z minúty na minútu prestane niečo chutiť napríklad pred týždňom som malej dala misku s jahodami zjedla 3 tie jej chutili a začala papkat 4 a ta už bola zlá 🤦🏻‍♀️ ale pri mojej malej som si všimla že všetko čo si spraví sama jej chuti o 100 krát viac ako keď jej to spraví niekto iný 🫣 to je niečo podobne ako tieto kombinácie keď si ich spraví sama sú ,,mňam”😂 no tak som v poslednej dobe začala skúšať ju somnou brat do kuchyne akože pomáhať áno pomohlo to s jedlom sa stále pri papani hra ale chuti jej viac no problém nastáva pri tom varení lebo ak je s vami dieťa v kuchyni tak príprava jedla trvá tak milión krát dlhšie a o bordeli v kuchyni ani nehovorím 🫣 takže rozmýšľam či si radsej spravim to že ju zo sebou budem brat do kuchyne a budeme spolu variť a bude to aj spokojná papkat ale ja to potom budem nespokojná 2 hodiny upratovať alebo jej každé cestoviny iné ako s kečupom sa syrom budem po pridaní omáčky umývať 😂🤯

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@anonym_1b4d1a

@maminazaneta ako sa hovorí, v bruchu sa to všetko aj tak zmieša

@anonym_1b4d1a áno😌 kamoska mi hovorila že najala jej známa bola úplne znechutená z kombinácii jej malej a začala jej hovoriť že to dieťa týra keď musí toto jesť … tieto matky ktoré sa starajú o všetko a o všetkých, no nie o seba sú kapitola sama o sebe🤦🏻‍♀️(vyváženejšie jedla ako robí ta kamoska nerobia ani na predstavovaní nutricnych programov)😌

maddie1711
1. feb 2026

Síce to nie nejak extra divná kombinácia ale skôr ma zaráža vydrž ….My sme boli 2 mesiace v Bulharsku a syn prisaham každý jeden obed jedol kebabče (niečo ako cevapcici akurát grilované a inak korenené), sopsky šalát a zapíjal airanom …. 60 dni vkuse, o inom ani počuť nechcel. Večera mu bolo jedno, ale obed bol daný.

anonym_abe6d8
1. feb 2026

To naozaj aj takúto tému niekto píše z vymysleného profilu a ešte si spravi aj druhý a sám so sebou si tu píše? 🙄

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@anonym_abe6d8

To naozaj aj takúto tému niekto píše z vymysleného profilu a ešte si spravi aj druhý a sám so sebou si tu píše? 🙄

@anonym_abe6d8 ešte raz prosím ? Ako že sám zo sebou ? Tu sa tie profili dajú aj meniť ?

maminazaneta
autor
1. feb 2026
@maddie1711

Síce to nie nejak extra divná kombinácia ale skôr ma zaráža vydrž ….My sme boli 2 mesiace v Bulharsku a syn prisaham každý jeden obed jedol kebabče (niečo ako cevapcici akurát grilované a inak korenené), sopsky šalát a zapíjal airanom …. 60 dni vkuse, o inom ani počuť nechcel. Večera mu bolo jedno, ale obed bol daný.

@maddie1711 60dni v kuse?! Wow mne by už po týždni jedno a to samé jedlo liezlo ušami a mojej malej asi tiež 🫣 ale keď chuti tak chuti😅🫶🏼

maddie1711
Včera o 00:17
@maminazaneta

@maddie1711 60dni v kuse?! Wow mne by už po týždni jedno a to samé jedlo liezlo ušami a mojej malej asi tiež 🫣 ale keď chuti tak chuti😅🫶🏼

@maminazaneta áno. Normálne každý deň si pýtal to iste, a to sa nebavíme o bábätku ale o 10r chalanovi 😂😂 keď sme sa vrátili tak asi po týždni mi zahlásil že by si dal a vcera mu hovorím že na prázdniny ideme tam či sa teší a on že hej na jeho obľúbené jedlo 😂😂.

maddie1711
Včera o 00:18
@maminazaneta

@maminazaneta ale inak ja som tam tiež jedla vkuse na obed šopák, ale vždy som k nemu mala niečo iné.

anonym_df1d2a
Včera o 04:25
@anonym_abe6d8

@anonym_abe6d8 tiež sa nad tým zamýšľam, že to musí byť jedna osoba a sama so sebou si píše. Obidva profily založené včera, jeden profil mamina a meno, druhý teta a meno, popis v profile podobný. Náhoda to nebude.

anonym_1b4d1a
Včera o 05:11
@anonym_df1d2a

@anonym_abe6d8 tiež sa nad tým zamýšľam, že to musí byť jedna osoba a sama so sebou si píše. Obidva profily založené včera, jeden profil mamina a meno, druhý teta a meno, popis v profile podobný. Náhoda to nebude.

@anonym_df1d2a 🤭

sense
Včera o 05:20

Moja ako dieťa, bežné chleba, džem a šunku. Teraz bude mať 13rokov a bežne jedáva mozzarellu s kyslymi uhorkami, a keď ma občas hranolky tak zásadne len s horcicou

Strana
z2