Donáška ovocia a zeleniny v Bratislave
Ahojte, mate niekto skusenost s nejakymi dobrymi bednickarmi/debnickarmi?
Ja som uz za posledne roky par krat od jednych objednala, ale vzdy som nakoniec sklamana .. vzdy strasne meskaju, niektore ovo-zel nie su celkom podla mojich predstav, posledna varka nemala pri niektorych druhoch daleko od supermarketu 😒 A hlavne nesusim kolko coho mi pride a v akej podobe (napr. mega velka cvikla ktoru by som nikdy nekupila, radsej 4 male). Chcela som to vyuzivat na prikrmy, ale teraz neviem. A nepotrpim si zrovna na bio, tie co som objednavala boli konvencne, ale ocakavam sluzbu, ktora za mna urobi nakup na mileticke .. ako ked si sama navyberam do kosika to co potrebujem. Asi mi nakoniec ine nez mileticka nezostane, ale je to dost narocne pre mna tam pravidelne chodit a este aj niekde na inom mieste zhanat kvalitne mäso.
Takze ak poznate nejakych dochvilnych, poctivych s dobrou dodavatelskou sietou a za rozumnu cenu, tesim sa na vase tipy 🙂
@kindervajicko dakujem, tych som este neskusala aj ked som ich evidovala ze existuju ... pozeram ze aj pekny vyber mäsa maju ... a pridu aj presne na cas kedy povedia? ja som zvyknuta ked mi pride tesco tak vacsinou pekne v tom intervale a bednickari si prisli aj 2-3 hodky neskor (a nie raz) ...
@meluela po druhe som ti chcela inak odporucit tesco, ak si nepotrpis na bio. Bioprevas nam niesli domov len raz, vtedy boli presni, inak my chodievame po tovar na trenciansku.
@kindervajicko z tesca mi chodia pravidelne velke nakupy, ale maso a ovo-zel je vacsinou katastrofa (maso polske, takze kupim nudzovo kralovske kura alebo nejake morcacie, ovocie bez chuti, korenova zelenina este ako-tak, ale napr. sezonne paradajky im nic nehovoria). Ze si nepotrpim na bio som myslela ze to nemusi mat nutne bio certifikat ak viem ze je to kvalitne a dobre to chuti (napr. pani Cilka zo Zilinskej) ... supermarketove polystyreny urcite nemusim 😉 Kebyze sa naucim soferovat, tak by som tiez mohla chodit niekam po tovar, minuly rok som bola po fantasticke jablka zo sadu livia, ale trepala som sa tehotna s tlakom 90/60 s 5 kilami jablk trolejbusom 😀
A inac skusala si freshmarket? Mas tam aj zeleninu, ovocie, aj predajne s bio masom, normalne masiarne a je tam aj velke parkovisko
@moni244 mileticku mam velmi rada, ale mam to daleko cez cele mesto a zial nesoferujem, dieta mi vacsinou strasne reve v kociku a ked ju mam v satke, tak toho uz na pleci moc neodnesem a muz trhy neznasa ... to iste vlastne plati pre freshmarket a aj pre hofer v kitsee - tam viem celkom fajn nakupit ale dostanem sa tam velmi zriedka lebo ked si mam vybrat ci rodinny vylet alebo nakup v rakusku tak radsej objednam zasa len to tesco 🙄 preto hladam nejake systematicke riesenie nech to uz nemusim stale riesit, obzvlast ked bude teraz treba tie prikrmy varit ...

Odporucam Bioprevas, velmi kvalitna zelenina a ovocie, da sa kupit aj maso aj ine vyrobky. V objednavke sa da vybrat ci si napr. chces objednat pol kg cvikly alebo 4 kusy.