icon

Ktorá jedálenská stolička je najlepšia?

ildiko1606
16. dec 2014

1.Chicco I-Sit
2.Mima - Moon - Chrom
3. Peg Perego Tatamia
Dakujem pekne za odpovede🙂

Ktorá jedálenská stolička je najlepšia?Ktorá jedálenská stolička je najlepšia?Ktorá jedálenská stolička je najlepšia?
barbora59
16. dec 2014

Ja som mala tatamiu.Bola fajn. ale poviem ti ze to je taaak jedno..U starych rodicov mal obycajnu lacnu za niakych 40eur a bola super ..to nieje ako kocik ,naje sa aj v ikeackej.

bibistec
16. dec 2014

no my sme mali ikeacku tu najlacnejsiu a bola super tieto mi pridu zbytocne ale zalezi na tom kolko mas priestoru my sme mali dost malu kuchynu, + ci sa ti hodi k nabytku a v konecnom dosledku ci tam bude chciet sediet. a nezabudni ze ju budes stale vytierat lebo sa odzabe vecne. a ked je tam nejake calunenie tak akokolvek umyvatelne je to vacsi problem ako len obycajny plast bez calunenia

jihlavanka
16. dec 2014

My žijeme v Čechách a máme "chytrou židli" (sedees), rastie s dětmi a určite dlho využiješ. skús pohľadať niečo podobné na internete. www.chytrazidle.cz

tana2278
16. dec 2014

My sme mali Peg perego Prima papa a ikeacku. Obe rovnako dobre. Rataj stym, ze Tvoji favoriti su velike hebeda.

katka1981
16. dec 2014

my sme mali z Ikei a boli sme maximalne spokojni. Dieta pride do veku, kedy uz nechce sediet v detskej ale na takej ako rodicia. Cize tu stolicku sme vyuzili do 1,5 roka mozno dvoch asi ani to nie.

peliroja
16. dec 2014

Z plastovych chicco polly, z drevenych jednoznacne Stokke.

tova
17. dec 2014

kup najlacnejsiu, aj tak po 2r. ju vyhodis. Hadam nechces kupit najdrahsiu a 2 roky ju lestit aby si mohla znova predat

minnie55
17. dec 2014

z týchto by som ja nekúpila ani jednu. My sme mali Chicco Polly a bola fantastická, vrelo odporúčam 🙂

monikafilip
17. dec 2014

My máme túto: http://detske-jedalenske-stolicky.heureka.sk/st... Je super, starší syn (skoro 5 rokov) ju má doteraz a nechce sa jej vzdať. A naje sa na nej aj dospelý 😉 , unesie váhu aj mm (cca 100kg) - samozrejme keď sa odmontuje pultík. Odporúčam, toto bola naša asi najlepšia kúpa pre dieťa, po 4,5 roku je stále ako nová.

yanni
17. dec 2014

to je vsetko take zbytocne. A plast ja osobne neznasam. my mame uplne normalnu drevenu, "rastucu". Krpcek uz bude mat 5 rokov a stale na nej sedi. A este aj dlho bude. Vyska sedadla sa da pekne posuvat. A obcas sedim na nej aj ja 😀
A stala nas nejakych 50 €.

sophie32
17. dec 2014

presne tak....vsetko zbytocne. Ja mam Peg Perego Siesta a tak by som ju niekam vysmarila.... 😀 Uplne obycajne nieco.

pivonecka
20. dec 2014

aj ja sa pripajam ku kockam, tiez idem kupovat rastucu stolicku, plastovu by som nechcela za nic na svete 😉