Máte skúsenosť s panvicou - rajnicou Stone Legend?
Babule nemate nahodou niekto z delimana rajnicu Stone legend? Ak ano je fakt taa dobra? uz ma ide porazit z hladania normalnej panvice na indukcnu dosku.vsetky po case pripaluju a to umyvam rucne nie v umyvacke.diky moc za kazdu reakciu
Ahoj ja mam aj rajnicu aj panvicu a som spokojna. Nemam sice indukcnu, ale aj tak.
Aj ja ju mám, používam len do rúry, je super. Ale! prvú som reklamovala, lebo som ju porezala - reklama vraví, že ju človek nepoškriabe, že? Takže mi ju vymenili s tvrdením, že sa neporeže iba ak sa v nej krája za studena. Za tepla sa nesmie. No ale jedlo si chceme odkrojiť skôr za tepla, však? 🙂 Nevadí, inak ju mám veľmi rada 🙂
Dostala som od svokry rajnicu, nekrajam v nej, reklame neverim...ale hned po prvom pouziti v rure sa dno vydulo, takze ako panvicu ju pouzivat nemozno...pri troske oleja sa vsetok naleje po okraji a v strede nic nie je ...ako darcek v pohode, ale ja by som to nekupovala
Ja som s nou velmi spokojna, nic sa nepripali, lahucko sa umyva, mne sa nic nevydulo a to ju casto pouzivam v rure, za seba odporucam.
Ja mam rajnicu a uz nikdy viac by som ju nekupila. Tak ako pise fischie vyssie, dno sa hned po prvom pouziti vydulo, takze varit sa na nej uz neda. Pouzivam ju len do rury a aj to raz som v nej rezala maso a hned sa poskriabala. Podla mna su ovela lepsie riady z Planea znacka Lamart. S tymi som maximalne spokojna a nedam na nich dopustit.
Aj moja sa vydula nie som s nou spokojna
Ja sa pripajam k nespokojnym, tiez sa hned vydulo dno a to som varila iba na indukcii.
Ja mam rajnicu Stone Legend a zatial som maximalne spokojna. Moj najoblubenejsi hrniec na sporak aj do truby. Dokupila som si na nu aj pokrievku v Ikei, ktora tam sedi uplne presne. 🙂 Citala som si recenzie predtym ako som rajnicu kupila, kde sa dost ludi stazovalo, ze sa hned poskriabala, ked nieco rezali. To sa mi teda velmi nepacilo, ze reklama zavadza, no napriek tomu som ju objednala a som spokojna. Pre istotu som na nej este nic nekrajala, aby sa neposkodila. 🙂 Moja mama si ju tiez objednala, lebo par krat varila na tej mojej a velmi sa jej pacila, tak si objednala aj rajnicu aj panvicu. Najlepsie je to ze netreba vela tuku a uzasne rychlo a lahko sa cisti. To vydutie dna vraj moze sposobit, ak sa da na prilis rozohriaty sporak, tak na to si tiez pre istotu davam pozor. 🙂
jedna znama robila v tom mediashope, ci ako sa to vola a ponukala nam vselico odtial za ich ceny, tato rajnica vysla tusim 7e..a maximalne som s nou spokojna, nic sa nepripali, velmi dobre sa umyva, vsetko z nej ide super von, aj ked nepouzijem olej. tak som si este jednu priobjednala...a teda v tej sa mi pri prvom pouziti jedlo spalilo a z rajnice sa osupal kus toho dna, ono je take akoze vzor kamen, no a zostalo mi to cierne. ale pri druhom pouziti uz ok, ako v tej prvej. ale akoze objednat by som si ju isto neobjednala normalne. ale zas ten kolac z nej vyklopim aj bez vymazania ako v reklame :D :D :D
Mam ju a teda vajicka bez oleja sa v nej nekĺžu tak sami od seba ako v reklame hehehe mne sa hned prilepili o dno a veru neslo to lahko dole s olejom to slo uz dobre ale to aj na kazdej inej panvici...akurat na pecenie v rure je super ale na varenie na sporaku mi nevyhovuje.
dakujem babule, reKLAMa asi predsa len prikrašluje..."to tu už nikto nič negarantuje? :D". skusim ešte čosi vymyslieť 🙂)
Tiez ju vidim kazde rano v tv a rozmyslala som nad nou ale ako citam tak si ju veru neobjednam.😑

Ahoj,ja ti veľmi nepomôžem ale tiež ju chcem kúpiť,pretože som počula od babky aj od známej na ňu samé chvály.