Môžem dať dieťaťu celé perníkové korenie?
Môžem zaradiť dieťaťu celé pernikove korenie ? V zložení ma veľa veci čo neskúšal tak neviem či môžem aj takto “naraz”
Jedna chce cesnak druhá perníkové korenie čo bude ako tretie?
@anonym_autor akým spôsobom mu to chceš podávať?
A to mu akože chces dať ten prášok zjesť? Lebo inak nechápem tu otazku "celé perníkove korenie" Polovičné ani neexistuje...
Myslíš, že ostatní skúšali korenia po jednom? Asi nie. Závisí od veku dieťaťa.
@anonym_f975d1 🌶️
@anonym_f975d1 🌶️
@anonym_51e39f áno 🤣🤣🤣💪
Normálne do koláča ženy nerobte z toho vedu 😀 ma 1,5 roka
@anonym_autor normalne mu ten pernik upec. Nic mu nebude, vsak tam ide lyzicka korenia na pol kila muky
@anonym_autor veď do koláča dáš na celý plech hádam lyžičku, alebo dve, čo myslíš že sa dieťaťu z toho stane? Koľko toho asi zje?
@anonym_f975d1 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor Moji po roku už ochutnali všetko. Teda aj skôr, okrem mastných jedál.Normálne čo sme jedli aj my.A keď nebolo presolené,štipľavé,mastné aj skôr.
@anonym_autor Jaaj ved to je v pohode veď také dieťa nezje za plech 😀
@anonym_autor od určitého veku už predsa nie je možné sledovat, co všetko už dieta ochutnalo a "má zaradene".... Od cca 10m som neriesila, samozrejme som solila až od roka a nedávala určite veci (htiby,nivu,tavene syry, klobásy, parky, apod).
Vedu z toho nerobíme my (skôr niekto iný podľa tej otázky)😃😃Veď v koláči je to úplne jedno,to sa už ani nedá sledovať "čo má už zavedené" Proste mu daj normálne koláč a hotovo.
@anonym_autor vedu si z toho spravila ty
@anonym_autor akým spôsobom mu to chceš podávať?
@anonym_beb890 :D jejda veď nie celý sáčok, ale že všetko dokopy čo v ňom je, či nemusí skúšať škoricu, klinčeky, badián,... po jednom zavádzať.

kolko rokov ma to dieta?