Napínanie na vracanie
Ahojte,nemali ste niekto podobný problém?Malého už pár dní napína na vracanie pri každom jedle,pár lyžičiek zje normálne,a potom ho už začne napínať a nechce jesť,doteraz papal výborne,s ničím nemal problém,ďakujem...
@darina1952 Veľmi pekne ďakujem,s kolou som už počula,ale bála som sa,že je ešte malý,ale skúsim,aj probiotiká určite nasadím,veľmi pekne ďakujem.
@carnoka s tou Colou ma to naučila moja bývala všeob.lekárka. Aj ja mávam občas tráviace potiaže a ona mi tú colu odporučila - ale musí to byť CocaCola a nie Pepsi. A teraz mám doma vždy 1 Coca-Colu pre prípad potreby 🙂
...a tiež pri zvracaní mi ju odporučila. Telo vtedy stratí veľa energie a cola okrem pomoci pri trávení dodá telu aj energiu.
😉
dovodov moze byt viacero, ak pretrvava stav viacero dni, tak ti nezostava nic ine iba navstivit jeho lekarku. coca cola je riesenie ale nie pre viacdnove stavy...

@carnoka ahoj, možno to bude pre teba čudná rada, ale daj mu napiť trochu asi 1-1,5dcl CocaColy - asi má niečo s trávením a enzýmy obsiahnuté v cole by mu mali pomôcť pretráviť. Poprípade skús trochu univerzálneho živočíšneho uhlia Carbo medicinalis - to na seba naviaže "škodlivé" látky v žalúdku. A určite by som mu nasadila aj probiotiká - BioGaia, Nutrolin B, Infants Dophilus ...je ich veľa druhov, tak sa poraď v lekárni. 😉