Takmer 8 mesačný chlapec nechce jesť
Ahojte, malý bude mať 8 mesiacov a vôbec nič nezje. Prikrmujem od ukončeného 4 mesiaca, pije um. Chvíľu to bolo ok, že zjedol aspoň polovicu ale teraz vôbec. Jediné čo mi ako tak zje je jablko nastrúhané s piskotou. Zelenina pomixovana s mäsom 0 bodov. Výživy tiež tak 3 lyžice a koniec. Ryža, cestoviny nič. Proste nič neviem do neho dostať. Neobsedí, začne sa vrtieť a chce vyskocit zo stoličky 🤦♀️ mlieko nepohrdne nikdy. Ešte rád zuzle kôrku z chleba alebo rožok. Prosím poraďte čo mu dať aby mi to jedol, alebo ako jedlo ochutiť alebo ja neviem čo 🙏🙄
@biba95 Ako dlho uz takto odmieta jest... aj nas mal take obdobie ze prestal jest.. ako pise @ivangeline boli to zuby.
Ak zje aspo nieco, tak mu daj co mu chuti ale skusaj nukat aj tu zeleninu a masko.
Skus nukat zeleninu a masko iny cas... napriklad na ranajky
Skus mu dat do ruky lyzicku... nas je taky neposedny ako tvoj a ked mu dam lyzicku, s tou sa hra a pomedzi to ho krmim... alebo mu dam trosku na tu jeho lyzicku a pomozem do ust ako sucast hry a zase za tym jedna moja lyzicka.
A ked je najhorsie krmim ho za behu. Naberiem lyzicku a zakricim hami hami a on zacne predomnou utekat, dobehnem ho a on uz poslusne otvara usta... ale toto nemam rada lebo sa bojim ze mu zabehne (aj ked nikdy nezabehlo)
Skus inu formu tej zeleniny a maska... my davame mixovanu a to ho asi nudi, lebo ak mu dam na podnos kusocky uvareneho maska, kukuricu a hrasok, tak to si zobka po jednom...
Najvacsi uspech maju jedla, ktore si moze drzat a zut za chodze. Ten kusok chleba co vravis, jablko, ryzova susienka
Obmadz cukor (tie piskoty ak su klasicke, cukrove nedavaj... nauci sa na sladke a bude odmietat ine chute. Radsej nejake susienky a chrumky co su robene pre deticky.
Nas nejedl nic do 11 mesice, ale pak se pekne rozjedl. Ted ma 14mesicu a ji pekne. Maso mu moc nejde doted ale jinak ji vsechno
My sme mali tiez obdobie asi okolo 7..8 mesiaca ze nechcela nic jest.za zuby...2..3.
Dni sme boli na UM a opat sme sa potom vratili k prikrmom a islo to ;)

Nejdú mu zuby? Vtedy veľa detí je rado len na mliečnej strave. Možesš skúsiť rôzne kaše. 🤷 A. Ak to trvá už dlhšie, tak menej mlieka... Zjavne mu stačí a nie je hladný.