icon

Výrobník rastlinného mlieka

janulikds
8. nov 2016

K téme výroby rastlinných mliek je tu už viac diskusií. Budem rada, ak napíšete svoje skúsenosti s výrobníkmi mliečok. Ja som mala
Miomat- dokáže robiť aj polievky, kaše a smoothie + raw program. Často som ho využívala na mliečka, tie mi asi chutili najviac. Polievky mi veľmi nechutili. Časom som si kúpila smoothie maker a smoothie mi ovela viac chutili vyrobené v smoothie makeri. Kaše boli fajn, ale pre mňa veľké množstvo. Páčilo sa mi, že dávali recepty na net a mohla som sa inšpirovať. Ale - keďže sa stále pripája a odpája kábel, časom začal blbnúť kontakt a keď mixoval, prerušil sa kontakt a vypol sa. Po dva a pol roku sa pokazil a rozlúčili sme sa. Myslím, že za tie peniaze /140€/ mohol vydržať dlhšie.
ChufaMix- pre mňa úplne neznámy názov, ale dnes prišiel, prvé mliečko urobené a je fakt super ☺ Je to trochu pracnejšie ako s Miomatom, v niektorých prípadoch treba vopred namáčať suroviny. Sú to vlastne len dve nádoby a mažiar /za 50€ 😲/. Treba mať vlastný tyčový mixér. No uvidíme ako dlho tento zázrak vydrží.😆
Každý očakáva od týchto pomocníkov niečo iné, čo sa mne nepáči, môže byť pre iného výhoda. Preto budem rada, keď sa vyjadríte, možno niekomu pomôžeme sa správne rozhodnúť .

matejko19
Odpoveď bola odstránená
janinad
29. jan 2019

@janulikds dobry den, ako ste spokona s ChufaMixom? Som to dnes pozerala a tiez sami to zda dost drahe len za par plastovych nadob. Su stale funkčne, aj to sito? Ked tak nad tym rozmyslam, mozno to staci vymixovat v hocijakej nadobe a precedit. Alebo ma to nejake vyhody? Dakujem

janulikds
autor
29. jan 2019

@janinad dobry den, priznam sa, ze uz ho nemam. Posunula som ho dalej a kupila vitacraft.

zuzunelik
5. feb 2019

@janulikds dobrý deň rozmýšlam nad kúpov vitacraft cena je pri tomto výrobku je dosť zaujímavá (našla som stránku kde ho ponúkaj za necelých 50 €) ako sa vám zatiaľ osvedčil?

janulikds
autor
5. feb 2019

@zuzunelik zatial spokojnost. Je to vlastne to iste ako miomat /2 miomaty sin uspesne znicila/ tak sme hladali lacnejsi variant. Uvidime ako dkho vydrzi.

caray
5. feb 2019

@janulikds účel teda plní rovnako hej? lebo tiež nad miomatom uvažujem, len tá cena mi nie je moc po chuti :/

janulikds
autor
5. feb 2019

@caray Zatiaľ áno. Mám ho asi mesiac, uvidíme ako dlho vydrží.

jersey87
20. apr 2020

@janulikds ako to mate s vitakraftom? Pouzivate este? Funguje stale dobre?

janulikds
autor
21. apr 2020

@jersey87 ano, funguje este stale 😉

jersey87
25. apr 2020

@janulikds a na co ho najviac pouzivate? Polievky, kase alebo rastlinne mlieka?

janulikds
autor
26. apr 2020

@jersey87 najviac mlieka. Vymixovane polievky u nas moc nejdu a kasu som uz tiez davno nerobila.

jersey87
26. apr 2020

@janulikds super. Aj mna zaujimaju hlavne mlieka. Skusali ste robit ovsene? Skusila som zatial kokosove, ale dala som malo kokosu. Skusila som i ovsene cez Juice, len aby to vymixovalo a bolo take mazlavejsie. Ake mlieka robite? Mate osvedceny recept?

sunset65
Odpoveď bola odstránená
ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
jersey87
29. nov 2020

@ruzenka65
@sunset65 to myslite ten Brewista NutraMilk za 600€ ci nieco ine?