14 mesačná dcérka nemá ešte ani jeden zúbok
ahojte maminky,ktora mate skusenost ze v 14mes ste nemali ani jeden zubok?
kamoskina mala mala prvy v 15 mesiacoch...je to v pohode 😉
@duda82 moje deti mali prvé zúbky na 11 a 13 mesiacov. Tiež som z toho bola prekvapená lebo všetci okolo sa už chválili dávno že majú zúbky. Pýtala som sa zubárky a ona povedala že potom sa budeme my chváliť keď budú zdravé. Niekde som aj čítala že čím neskôr tak lepšie lebo aspoň ostanú dlho chránené pred odgrckavaním v nízkom veku. Vlastne tým logicky získavaš čas. Moja najstaršia má zdravé zuby a ani tá stredná zatiaľ žiaden kaz nemá. Takźe asi na tom bude niečo pravdy. Inak môžeš očakávať že jej aj mliečne budú neskoro vypadávať.
Poznám dieťa, ktoré malo prvý zúbok v 16.-tich mesiacoch, ževraj niektorým deťom rastú zúbky neskôr 🙂 Viem si však predstaviť tie otravné otázky okolia 🙂
sak to,aj ja som sa pytala zubarky,ci je to normalne a vraj jej dlho vydrzia,zdrave 😀 tak som zvedava,lebo od 4 mesiaca nas jeduju a mame uplne biele dasienka a stale nic 🙂 tak hadam sa ich uz coskoro dockame 😅
nam vysiel prvy zub pred dvomi dnami a mame 15 a pol mesiaca. Tiez som si myslela ze mu uz ani nevylezu 😀
mojej dcerke vysiel prvy zubok ked mala 7 mes.do 10 mesiaca vysli dalsie tri a koniec.takze mala 2 roky a 4 zubky 😅 teraz ma skoro 2,5 roka a idu vsetky naraz 😀
no a mame to tu 🙂 uspech prerezal sa nam uz jeden zubok 😀
Naša má rok a tiež ešte nič 🙂
ahoj mi mame 9 a mame 8 zubou a ocakavame dalsie dva
Ahoj,moja ma dolne dva a zvysok nikde..len prikukam a stale ziadne ine.
no stale mame len 1 prerezany a ostatne nikde 😀 az ma to boli za nu 🙄