icon

Ako pomôcť dieťatku, aby ho rast zúbkov tak nebolel?

dominika2227
25. feb 2013

ahojte mamicky je tu niaka mamicka ktorej babetku slo vela zubkov naraz? co ste davali? na upokojenie, a tie kremiky ako calgel ste davali kazdy den?ako casto? popripade cipky niake mala ma 37,5 teplotu pred odcitanim 3 den

Strana
z3
cannella
31. mar 2013

@petkovamama Az teraz citam............ 12 zubov naraz???? 😕
Chudatko malinke.
Nam uz bolest presla, mala mala nakoniec zrejme nejaku infekciu v pusinke, cele dasna mala cervene, pri 6 zuboch, ktore jej este chybaju mala pri konrenoch biele hrce, vyzeralo to, ako keby jej sli zuby, take bolo aj vyjadrenie pediatricky. Mala celu pusinku plnu aftov, jazycek uplne biely, ked som ju krmila, tak ju natahovalo az vracala, musela som ju asi 5 - 6 dni krmit striekackou aby vobec nieco zjedla, liala som do nej nasilu vodu, nech nieje dehydrovana, z pusinky jej siel zvlastny zapach, po tyzdni to preslo, po zuboch ani stopy, nevysiel ani jeden. Sesternica mi hovorila, ze aj jej maly to mal a ich lekarka povedala, ze je to nejaka infekcia, jej syn mal na to dokonca antibioticku vodicku. Takze tak... 😒

petkovamama
31. mar 2013

@cannella dakujem.tak pase to neni ,zubky trapia stale.ale davam aj chamomillu a teraz sme celkom v pohode.vysli 2 zuby,tak uvidim co bude dalej.

Strana
z3