icon

Ako zistím, či má dieťa teplotu zo zubov?

26. júl 2022

Ako zistím, že teplota u dieťaťa (6m) je zo zubov ? Má teplotu cca 38 stupňov, asi ho aj niečo bolí ( je nervóznejší) , a nechutí mu papať nič. Alebo kedy ísť k dr s teplotou ?

zuzi0911
26. júl 2022

Teplota ak 2 dní neustupuje,tak k dr .Samozrejme,že ak by bola vysoka atď tak aj hneď...
Zo zúbkov zevraj 38 nebýva,ale menej...

autor
26. júl 2022

@zuzi0911 38 pred odcitanim,čiže 37,5 stupn apk odcitani.

judit47
26. júl 2022

Po 3 dnoch sa ta vyhodnotut CRP dovtedy to moze byt milion viroz od 5 cez 6 aj 7mu chorobu klasicke virozy proste milion veci.

Ak sa tlacia zubky telo bojuje ale 37.5 nieje teplota len zvysena to moze mat aj z tepla…

Ak bude mat 38.5 po odcitani to je horucka,tak male dieta moze mat bezne do 37.5…

elizabet173
26. júl 2022

keď mal môj syn teplotu zo zubov, tak bol poobede a večer nervózny, umrnčaný, vybehla mu teplota, ale ráno a na druhý deň mu nič nebolo, teplota netrvala ani dva dni

autor
26. júl 2022

@judit47 ďakujem. A pri tej 5,6,7 chorobe treba ísť do dr ? Starší to nikdy nemal a ani zo zubov teplotu,som stratená.
@elizabet173 ďakujem, nás mnod včera večera teplotu a je nervózny. Tak uvidíme koľko to bude trvať no.

judit47
26. júl 2022

@autorka

Nie pri viroze netreba chodit k dr-na druhy-treti den sa ti dieta vyhadze a podla toho je to 5,6,7ma choroba ale okrem toho moze byt nejaka ina viroza ktora z pravidla po 3dnoch teplotovania skonci.

Ja vzdy pri teplotach nasadim zvysene BCD vit. A vela vody. Pozri mu aj hrdielko ci nahodou nema zapalene a len preckat drzim palce🍀

autor
26. júl 2022

@judit47 vďaka. Tak teda čakáme čo sa z toho vykľuje.