Ako zvládli deti trhanie stoličky?
4. feb 2024
Ahojte dievčatá, ako zvládli trhanie stoličky Vaše 7 ročne detičky? A akú anestézu dostali? Ďakujem Vám.
autor
•
4. feb 2024@romikk22 Ďakujem, dcéra zvykne dosť preháňať ale verím že to bude rýchle a len si trochu poplace...suseda dala dcéry opraviť zuby v celkovej anestézii tak na mňa tiež také skúšala, ale to určite nie.
Mojej tahali stolicku, pretoze tam mala zapal a tym padom ju to bolelo aj ked mala anestezu. Ale bolo to rychle a v lekarni sme kupili taky gel, ktory jej pomohol na bolest. Nemusela som jej davat ziadne dalsie tabletky na bolest.

Syn mal 5 rokov museli isto von 2 zúbky naraz no zvládal to tak ze proste mi doktor posepkal ze to musí ísť von ze to bude rýchle tak mi kázal chytiť hlávku a sestrička chutila rúčky a rýchlo pichol injekciu a vytiahol zúbky veľmi rýchlo pár sekúnd..plakal ale zvládol to . Potom sme museli dávať do rána niečo ID bolesti lebo keď prešla injekcia bolelo ho to .
Držím Vám palce určite to zvládne. ..
Môj syn je v tomto bojko boji sa veľmi aj ústa otvoriť nie to ešte trhať takže som si myslela ze sa to nepodarí ale muselo to ísť von . Snažím sa sním o tom rozprávať častejšie ze keď sa niečo také prihodí opäť ze proste to par sekúnd vydrží a ze ho nič nebude bolieť [ lebo ma ešte jeden mliečny pokazený a vŕtať si ho nedá nedal sa zatiaľ presvedčiť]