Akú zubnú pastu odporúčate deťom vo veku 6 až 10 rokov?
Pouzivame Colgate ale nie sme spokojni,predtym sme mali z DR.Maxu...ale zltnu im zuby🫣
@dskjhfdlkdjhl ani z tou nie spokojni syn🫣
Ja kupujem deťom zelenú elmexku, je od 7dmich rokov.. tiež im už nechuti ta junior..
Nase deti spokojne boli.
My jedine elmex
Inak zubárka mi radila že občas (fakt nie často).je dobré použiť na vybielenie sódu bicarbonu, len trocha na kefku a vypláchnut dobre ústa..
Curaprox melónova príchuť
Elmex.
Curaprox (ma sladku chut) a elmex...striedame. Ale uz sme mali aj DMky a bola chutovo dobra
sensodyne
@jana_eyre_2 áno, na poškodenie skloviny je to super, najma ako odporúčanie pre deti. Zubárka nech absolvuje školenia, sóda na čistenie zubov ani náhodou. Autorka, aj u nás jedine Elmex.
Elmex alebo bielu perlu
@nika23t odporučím teda zubarke, ktorá je mimochodom dosť dobrá lebo jedna anonymna pani povedala na mk 😏 preto som zdôraznila že fakt nie často.. keď mojím deťom raz zazltli zuby pomohlo im to a sklovinu majú v poriadku..
Elmex pre deti
Himalaya kids
@jana_eyre_2 ok, rob, ako uznáš za vhodne a ako Ti odporučila Tvoja zubárka. Moja dcéra sa raz tej našej pýtala na bielenie, nejaký prach na bielenie chcela kúpiť. Tak jej naša povedala, aby sa neopovazila bielit zuby práškom na bielenie, a ani nech jej nenapadne so sódou. Skus si o tom niečo naštudovať. Ale ak bezhranicne dôverujes "dosť dobrej zubárke", ktorá Ti toto poradila, tak kľudne sa tým riad 😉
Jedine Elmex, najlepšia voľba za mna
Biomed. Je bez floridu. Vlastne aj my veľkí ju pouzivame.
Perlicku alebo hocico s obrazkom 😄 a zuby maju biele 😆
Sensodyne alebo elmex, co je v akcii… ked zabudnem kupit umyje si aj mojou.
Curaprox a lacalut
6-10 ročné dieťa je rozumovo schopné pochopiť, že hlavnou vlastnosťou zubnej pasty nemá byť jej chuť, ale to, aby mu ochránila zuby, ktoré bude mať celý život. Naše deti používajú elmex 6-12, ale 11 ročnej dcére už dentálna hygienička odporúča dospelácku elmex. Plus k tomu raz za týždeň fluoridový gel.
biorepair
Nam poradili u zubara curaprox s prichutou, lebo dcerka ziadnu neznesie, len jack & jill a to, ze nie je dostacujuca pasta. Tak musim ist pohladat dakde 🙂
elmex

Elmex junior sme v takom veku kupovali.