icon

Berú v momentálnej situácii zubári bolestivé prípady?

63
24. nov 2020

Dobrý večer neviete ako je to teraz so zubami ked je bolest robia zubári a beru deti s bolesťou dakujem

pribinak
24. nov 2020

@63 berú

majulino
24. nov 2020

@63 ano berú normálne. Syn bol vcera

63
autor
24. nov 2020

@majulino a nemusí byť test ma starý 3 týždne či ju vezmú lebo ju máme inde zubarku.

majulino
24. nov 2020

@63 testy su uz neplatné ak myslíš tie z celoplosneho. .a nie nepytala ani test ani nic podobne. Vypisala som dotaznik a bolo

danieli
24. nov 2020

S bolestou brali stale aspon u nas, teraz ordinuju standardne po telefonickom dohovore sme sli trhat zubky

unicornlady
25. nov 2020

u nás aj preventívky robia, a tiež sa vypisuje dotazník, že človek nebol v kontakte s chorým, ani v zahraničí za posledné 2 týždne..

mogaa
25. nov 2020

@63 zavolaj si priamo svojmu zubárovi .....ono ak je dôchodca a ste v kraji kde je vysoký počet, nemusí robiť......gro zubárov je súkromných a keď je aj riziková skupina tak je to na ňom či berie pacientov a za akých podmienok

gabriela_obzerova
27. nov 2020

@63 vsak zavolajte svojmu 🤷🏼‍♀️ Pohotovost robi a bezni zubari detto. A to ma zmluvy s poistovnami, ziadny sukromnik. V septembri sme mali preventivky, v oktobri malej pecatil zuby a ja idem o tyzden na opravu maleho kazu, manzel pojde v januari na mostik. Robi ako by sa nic nedialo, ma rusko, stit a hotovo. Hadam kvoli covidu sa nevykasleme rok na zuby