Boľavý zúbok a opuchnutá tvár
Ahojte baby, už som bezradná a zúfalá..Naša malá má 6 rokov a včera sa začala sťažovať, že ju bolí zúbok, horný hneď za očným zubom..do rána jej opuchlo celé líce..ráno sme šli hneď na zubnú pohotovosť, čakali sme tam 2 a pol hodiny a nakoniec jej s tým zubár nič nespravil, aj keď tam má viditeľný kaz a dal jej len antibiotický sirup Suprax a povedal, nech jej dám od bolesti sirup. Mám jej dávať každých 24 hodín 7,5 ml. Hneď na obed som jej dala prvú dávku. Zdá sa mi ako keby jej to ešte trochu pripuchlo, už pomaly jej to prechádza aj na oko, má ho tiež trochu napuchnuté a má kruhy pod očami ako keby mala monokle. Na zúbok sa už tak nesťažuje. Len že ju trošku bolí hlavička. Neviem, či mám s ňou zase bežať na pohotovosť, či zubnú alebo detskú alebo či počkať na ráno, či sa to zlepší. Horúčku nemá, aj sa normálne hrá, nie je ani malátna, ani neplače.Sirup je v podstate na liečbu zápalu a keď sa jej to šíri, pripadá mi to ako keby mala na tej pravej strane prievan. Baby poraďte, ak ste mali podobnú skúsenosť.

Ahojte mamičky. My sme boli na pohotovosti lebo sa mi 6r. synček najprv stazoval na bolesti zubka sem tam cez deň a posledne dva noci nespal dobre a mal zvýšenú teplotu na 37.4 a na veľkonočnú sobotu ráno opuchol tak sme utekali na pohotovosť. Najprv zubárka vravela ze mliecny zubok 4hore otvorí a nakoniec povedala ze musí ísť von že sa hnis dostal do nervu. Ja som v šoku súhlasila a teraz ma to strašne zoziera že som to dopustila aby mu zúbok vytiahla. vycitam si ze som sa nesnažila prehovoriť ju aby zúbok zachránila...