icon

Bolestivé biele koliesko na ďasnách

katieg85
14. feb 2013

nevie nekto poradiit, v ustach ne na jazyku ale na kozi sa mi zrobilo biele koliesko jakeby hnyz,ktore dost stipe,nemozem ani poriadne jest.uz to mam 3 den.

zivika
14. feb 2013

@katieg85 ja to afta...kup si B-kompelx, mozes si v lekarni vypytat aj nejaku tinkturu na dezinfekciu...a prepac, neda mi to, vacsinou sa cez gramatiku povznesiem, ale ten "hnyz" je uz privela, je to hnis 🙂

jfd
14. feb 2013

@katieg85 afta... Cucej kvasnice a hodně pij. Esi je ti z kvasnic šoufl, tak jiný Béčko, třeba v pivu. Ale 3 dny to mít budeš... Je to virový, já to mám vždycky na začátku angíny

katieg85
autor
14. feb 2013

@zivika dakujem,b komplex su vitaminy?

sendy182
14. feb 2013

@katieg85 afta....je množstvo preparátov.......kamistat gél.....herbadent tinktúra.....florsamin......bekomplex užívať.....no a čo najmenej do toho babrať.......niekedy to prejde skôr no inokedy aj dlhšie hlavne ak si do toho nechtiac kusneš.....ak ich máš často a veľa tak radšej k lekárovi na krv...... 😉 😉 😉

zivika
14. feb 2013

@katieg85 ano, b-komplex su vitaminy skupiny B

katieg85
autor
15. feb 2013

@sendy182 no mamto iba jedno,naposledny som to mala dakedy za mlada,zatial si to natieram bylinkami mysi chvost domacky robene aby mi to nehnisalo,a kupim este bkomplex,uz nech mi to zmyzne dnes je 4 den a mam to rovnake.