icon

Boli ste u zubára s ročným bábom?

katarina822
14. sep 2010

ahojte teraz sa o tom dost rozprava boli ste alebo sa chystate s rocnym babetkom na navstevu stomatologa. ja nad tym rozmyslaj mame sice len 6zubkov sice akurat jej idu stolicky ale cistenie ziadna slava a ustocka neotvori.... . tak baby budem rada ak napisete ci ste boli ako to prebiehalo ......

michaela2410
14. sep 2010

ja som bola ked mal asi rok a pol, ale bolo to v pohode, usta otvoril...zubarka mu dovolila posmykat sa na stolicke, nepchala mu do ust nic, ziadne nastroje, len popozerala zubky...proste aby si zvykal postupne...

titkovamiriam
14. sep 2010

ja som bola ked visiel prvu zub-6m a potom v roku a kazdy rok 🙂 ako 3r mu robila florizaciu

lalus
14. sep 2010

tiež sme boli, prvýkrát v 19 mesiacoch a potom zase po pol roku teraz na konci augusta. Pozor - deti do 18 rokov musia absolvovať prehliadku 2x ročne. Podobne ako u michaely...zubár bol veľmi milý, ja som sedela na kresle a malý mne na kolenách, ústočká otvoril - síce váhavo ale dosť na to, aby tam zubár mohol vopchať to zrkadielko aby videl aj horné zúbky. Potom ho povozil na kresle, poblikal na Jakubka lampou a na záver sme dostali hračku z kinderka 😉 Ja som malého vopred pripravovala na to, že pojdeme k ujovi zubárovi a tomu ukáže zúbky...nacvičovali sme aj to otváranie úst 😀

berus222
14. sep 2010

baby a kam s nim mam ist? je to nejak rozdelene podla bydliska alebo koho si vyberiem? lebo moja zubarka deti nerobi a vobec netusim komu mam ist. a na sukromneho nemam 😅

juliagregor
14. sep 2010

u zubára sme boli už dva krát,
povozil ich na stoličke, poukazoval nástroje a pozrel zubky,
deti boli úplne v pohode a nakoniec dostali darček 🙂
ak neviete komu ísť, treba si zavolať na poisťovňu a ona Vám musí dať kontakty zubných lekárov, s ktorými má zmluvu...

pimpa
15. sep 2010

Ja som isla s Paťkom pred tyzdnom prvy krat k zubarke, k tej mojej, co ja chodim a bolo to v pohode. Paťko ma 19 mes. POvozili sme sa na kresle, pozrela zubky a bolo to fajn, dala nam aj letaciky a nalepky. Nabuduce prideme aj s jeho zubnou kefkou, aby vedel otvorit spontanne pusinku 😉