Boli ste u zubára s ročným bábom?
ahojte teraz sa o tom dost rozprava boli ste alebo sa chystate s rocnym babetkom na navstevu stomatologa. ja nad tym rozmyslaj mame sice len 6zubkov sice akurat jej idu stolicky ale cistenie ziadna slava a ustocka neotvori.... . tak baby budem rada ak napisete ci ste boli ako to prebiehalo ......
ja som bola ked visiel prvu zub-6m a potom v roku a kazdy rok 🙂 ako 3r mu robila florizaciu
tiež sme boli, prvýkrát v 19 mesiacoch a potom zase po pol roku teraz na konci augusta. Pozor - deti do 18 rokov musia absolvovať prehliadku 2x ročne. Podobne ako u michaely...zubár bol veľmi milý, ja som sedela na kresle a malý mne na kolenách, ústočká otvoril - síce váhavo ale dosť na to, aby tam zubár mohol vopchať to zrkadielko aby videl aj horné zúbky. Potom ho povozil na kresle, poblikal na Jakubka lampou a na záver sme dostali hračku z kinderka 😉 Ja som malého vopred pripravovala na to, že pojdeme k ujovi zubárovi a tomu ukáže zúbky...nacvičovali sme aj to otváranie úst 😀
baby a kam s nim mam ist? je to nejak rozdelene podla bydliska alebo koho si vyberiem? lebo moja zubarka deti nerobi a vobec netusim komu mam ist. a na sukromneho nemam 😅
u zubára sme boli už dva krát,
povozil ich na stoličke, poukazoval nástroje a pozrel zubky,
deti boli úplne v pohode a nakoniec dostali darček 🙂
ak neviete komu ísť, treba si zavolať na poisťovňu a ona Vám musí dať kontakty zubných lekárov, s ktorými má zmluvu...
Ja som isla s Paťkom pred tyzdnom prvy krat k zubarke, k tej mojej, co ja chodim a bolo to v pohode. Paťko ma 19 mes. POvozili sme sa na kresle, pozrela zubky a bolo to fajn, dala nam aj letaciky a nalepky. Nabuduce prideme aj s jeho zubnou kefkou, aby vedel otvorit spontanne pusinku 😉

ja som bola ked mal asi rok a pol, ale bolo to v pohode, usta otvoril...zubarka mu dovolila posmykat sa na stolicke, nepchala mu do ust nic, ziadne nastroje, len popozerala zubky...proste aby si zvykal postupne...