Cena zubného strojčeka
ahojte baby chcela by som sa spýtať či mate niektorá skusenosť zo zubným strojčekom aka bola jeho celková suma a po akom čase sa mohol dat dolu a ci poistovna preplaca čast iba do osemnástky lenže co ak sa zubný strojček da v 17ske a ma byt 2 roky to je potom ešte aj po 18ske a prepláca to poistovna aj po tej 18ske kedze sa dal v 17rokoch? Poistovnu mame Všeobecnu ďakujem... 😉
ahoj. ja mam fixný strojček cca 10 mesiacov. cena komplet aj s kontrolami bude cca 2300 eur (vrch keramicke zamky, spodok kovove). po 18-tke nepreplacaju nič, ak si das v 17-tke čiastočne to hradi poisťovna počas celej liečby. mam 31 rokov.
@dzt nemám bohužial osobnú skúsenosť tak neviem :/ raz mi môj zubár radil Mužíka a tá kamarátka čo ma strojček za 140€ takk tá ma tuším Bučkovú
@dzt jojoooj uz ho mam dole 2,5 roka... u nas v Mi to nikto iny dospelym nerobi... nepamatam si presnu cenu lebo sa plati postupne...prve odtlacky 60 e, nalepenie a nasadenie strojceka podla poctu zubov cca 300 e za jedno zuboradie, raz mi menila akysi obluk za 60 e, potom nieco za 70 e, a potom jed ho dava dole tak asi cca 200 e, dalsie odtlacky za 60 e, a snimatelny strojcek na noc 20-30 e...

@dzt ka mam inak 33 rokov😜😱