Čo znamenajú biele škvrny na detských zuboch?
Dcérka má takéto zúbky hlavne pri medzizubnych ma takéto biele .Neviete prosím vás čo by to mohlo byt?

@anonym_autor mali by ste chodit kazdych 6m na preventívku a tam by lekarka povedala;) ale.vyzerw ma zubny kameň kedze moja ma podobne pytala som sa na to zubarky...medzi kazzy som si nikdy nevšimla a.to.sme mali.6ks.🤦♀️🤦♀️🤦♀️priebehu 6m takze som zvedava co.zas nas caka v novembri na preventívke🤣
Nie ne to kaz, ale za par mesiacov pri ne-zmene starostlivosti moze byt. Ide zrejme o demineralizaciu, toto miesto je ovela nechylnejsie k tvorbe kazu. Zrejme v tychto miestach nie je hygiena dostatocna- medzizubne priestory je potrebne cistit medzizubnou kefkou. Odporuca sa pouzit aj remineralizacne gely.
Nie ne to kaz, ale za par mesiacov pri ne-zmene starostlivosti moze byt. Ide zrejme o demineralizaciu, toto miesto je ovela nechylnejsie k tvorbe kazu. Zrejme v tychto miestach nie je hygiena dostatocna- medzizubne priestory je potrebne cistit medzizubnou kefkou. Odporuca sa pouzit aj remineralizacne gely.
@anavixy nedáš prosím nejaký typ na takú pastu vhodnú pre 5 ročné dieťa?

Vyzerá to ako demineralizovana zubna sklovina...po cisteni je dobre používať cg tooth pastu...mrkni net