icon

Detský zubár alebo zubárka v Bratislave

sylvia78
6. aug 2017

Pekny podvecer, prosim vas neviete mi niekto poradit zubara ci zubarku v Bratislave pre deti, s dobrym pristupom a aj prijatelnymi cenami? Prosim poradte niekoho, chodili sme k MUDr. Kollarovej, od aprila sme mali problem s dvoma zubkami, nespravila nic,vraj sa to neoplati, diery na hryzakoch velke az do korena,jeden nam museli na dovolenke vytrhnut a druhy je zaplombovany a cudovala sa pani doktorka preco nam nasa s nimi nic neurobila. No dlhe rozpravanie. Tak by sme ju chceli vymenit,len nepoznam ziadneho ineho zubara,ktory je v pohode k detom a aj cenovo. Dakujem pekne

Strana
z2
mishqa
28. okt 2022

@eny15 boli sme tam za posledné mesiace viac krát, pôvodne som písala, že za prvú návštevu som platila len 39€, vtedy mi nablokovali len samotný fotokompozit, na každej ďalšej návšteve som platila 56€ (17€ za anestézu). Stále je to suma, čo sa dá prežiť, synovi robili dokopy 4 zúbky, už nás čaká len jeden a ten sme sa dohodli že pôjde von (mliečny), tak ešte len uvidím čo to bude stáť.
Chodíme k pani doktorke Melenovej, ale je tam viac detských, priradili nás oni, nemala som žiadnu predošlú skúsenosť s nikým odtiaľ.
Môj syn má 5r. krásne spolupracuje, až som sa bála ako to tam bude prebiehať, lebo u obvodnej nechce ani Aaaa urobiť. Majú tam takú gumenú kocku ako pomôcku, aby malo dieťa otvorené ústa, môjho z toho napínalo, skoro sa pogrcal, tak mu vždy musí sestrička držat otvorené ústa. Jeden deň bol nejaký divný a stále ústa zatváral, sestrička už mala prsty dokúsané, ale zvládla to s úsmevom, bola veľmi trpezlivá, aj pani doktorka. Vždy pri vstupe do ordinácie sa ho hneď pýtajú, čo chce pozerať na telke. Samotná čakáreň nie je s detským kútikom, aspoň som si teda vlastne ani nevšimla, vždy keď prídeme tak možno do 2 minút ideme už aj do ordinácie, tak nie je čas nudiť sa. Bola som na vstupnej prehliadke aj so 4r. synom a tiež zvládol perfektne.

mishqa
28. okt 2022

@eny15 ešte k tej cene, neviem akú máte poisťovňu, ale my sme Dôvera a keď som vyplnila žiadosť cez aplikáciu, tak mi za ošetrenie zúbkov vrátili 30€. Dá sa to využiť 4x ročne.

eny15
29. okt 2022

@mishqa no super, aspon telka, to je alfa pmega ;) hoci pri kadernikovi ani to nepomohlo. Uz sme objednani, ceny v cenniku maju stale nizsie ako inde! Snad nas nevylucia z evidencie po nasej 1. navsteve ;)))) ale dakujem krasne za onfo! Velmi pomohlo!

miirca
21. jan 2024

ahojte rada vy som ozivila tuto temu, prosim ake mate skusenosti po roku? stale ok? @mishqa @eny15 ja chodim s deckami do Dr. Martinko no tie ceny co si uctuju su uff mam posit ze si uctuju pomaly za kazde slovo,,, sestricka a lekar su super len ta cenna🙈

mishqa
21. jan 2024

@miirca chodím do ProSmile Clinic s dvoma synmi k detskej a aj ja k dospeláckej. Starší (7r) mal veľa kazov, jeden zúbok mu aj trhala, takže za posledný rok som tam za syna nechala tieto sumy (mám to všetko poznačené): 28, 67, 59, 157€. Tá posledná suma, to mu robila naraz dve stolicky vedľa seba a stále zatváral ústa, tak musela začať 3x odznova, preto sa to predražilo. Mladší (5r) chodí na preventívky a zatiaľ bez kazu, takže za neho som platila len raz a to vstupnú prehliadku. Za seba som tam za každé ošetrenie nechala 100-120€, ale nemala som platnú preventívku, tak vraj tento rok to už bude lacnejšie, idem tam najbližšie vo februári, tak som zvedavá koľko tam nechám. Inač detská je tam pani doktorka Melenová a so sestričkou sú úplne super, s prístupom som maximálne spokojná. Ja chodim k doktorovi Zacharovi a som tiež veľmi spokojná. Aj čo sa týka dentálnej hygieny, či deti, či ja, zatiaľ som nemašla žiadne negatíva.

eny15
22. jan 2024

@miirca ja som sla nakoniec inam, kedze zopar tyzdnov pred synovym terminom som tam bola ja s urgentnym zapalom… vysetrenie bolo jedno velke fiasko , kedze ma domov poslali s pulzujucou bolestou kde aj flector bol kratky… tak som sa rozhodla, ze pojdem inam, mozno menej fancy, ale s vacsimi skusenostami

kulumulu123
22. jan 2024

@miirca tiez chodime do prosmile na nivach su super moj 3r nema najmensi problem otvorit pusu a 9r dcera sa konecne neboji zubara co predtym ked mala ist iba na preventivku tak total panika...
Xeny maju celkom ok nieco plati aj poistovna, dokonca ordinuju aj soboty bez priplatku

eny15
23. jan 2024

@kulumulu123 no mozno este prehodnotim ;) este som nepodstupovala s detmi ziaden zakrok, ale uz teraz viem, ze lahke to nebude 😱

lulululululululu
15. okt 2025
@amelie00

My chodime k dr.Bacovej, teraz bude tu www.stomatorodinka.sk. Je to neskutocna zena, ktorej pristup sa neda opisat, musite to proste zazit. Naozaj tie deti miluje, citit to odkedy vojdete do dveri. Ziadna otazka ju nezaskoci, vzdela asa hodne v zahranici a preto ma postupy, ktore mnohibini zubari odmietaju... Detom pusta nad hlavou rozpravky, spieva... Proste eda sa opisat, treba zazit.

@amelie00 dobrý deň , prosím ako je to u nej cenovo?

Strana
z2