Doba čakania nalepenia fixného strojčeka

21. jún 2022

Ahojte, ako ste vy dlho čakali kým vám alebo vašim deťom nalepili zubný strojcek? Myslím od odtlačkov/ snímkov, kamaratka bola tak od odtlačkov čakala asi týždeň a už jej lepili strojcek, ina mi zas povedala že na odtlačky bola pred mesiacom a strojcek jej budú lepiť Až koncom leta.. ( to je tá istá zubárka ) je to normálna doba čaká sa takto bežne ? My sme boli na konzultácii 28.4.2022 odtlačky mame teraz v utorok a keď si pomyslím, že ešte na lepenie mame čakať 3 mesiace je mi zle 😳🤣 pritom kamaratka bola na konzultácii len týždeň pred nami a už mája strojcek.

fanta
21. jún 2022

No ja idem s dcerou na odtlacky v utorok a teda dufam, ze strojcek bude lepit az po prazdninach. Vraj ked sa tie zuby zacnu vyrovnavat, moze to boliet, tak nechcem na dovolenke riesit este bolesti zubov.
Lekar vravel, ze to lepenie nebude hned, vraj este bude robit nejake vysetrenia. A predpokladam, ze urobi este dentalnu hygienu predtym.

miskakyska
21. jún 2022

13.6.sme boli na RTG,skeny cca pol hodinu ešte prezeral ústnu dutinu...na liečebný plán nás objednal 8.8. o týždeň nalepovanie... dentálnu hygienu a inštruktáž samozrejme ešte medzí tým

kacena4
22. jún 2022

my sme boli v korone a pretishlo sa to na 4m. nie je dolezite kolko cakas ale aby sa u dietata nepretiahol cas zlozenia strojceka po 18r. kedze to potom nehradi poistovna. tu nejde o tyzdne strojcek sa nosi cca 2roky takze je to fuk ci tyzden ci 2 mesiace sa caka. ide o efekt na konci

autor
22. jún 2022

@kacena4 o dobe ako dlho sa nosí strojcek rec nebola, píšem len že ako dlho ste vy čakali kým vám ho dali od odtlačkov.. už keď bude tak pre mna za mna nech je na zuboch aj 2 roky.