Dobrý gél na prerezávanie zúbkov
Dentinox najlepšie na naprstkovu silikonovu kefku a trosku pomasirovat
Nam pomohlo zas hryzatko take kde je voda a dat do mraziaka na chvilu aby sa vychladilo a to si kusal. Tie kremy a gely nepomahali.
@gabika108 nasim najviac pomohol mundisal gel.
my sme toho viacej poskusali, ked malej isli zubky, ale najlepsie sa nam osvedcil Multi-Mam. kupovala som ho tiez na zaklade ohlasov, co som si precitala tuto na koniku.
@cukricek4 moj maly ma teraz uz tri roky, ale kym vysli vsetky zubky, tak to bolo peklo. viem, ze niektore deticky to maju tak, ze to ani nevies, ze sa im tlacia von, ale to ani zdaleka nebol nas pripad. som co to pokupovala a poskusali sme, ale tiez nam najviac zapasoval tento multi-mam, co aj ty spominas. to uz aj jonasko si ho sam pytal, ked ho zase dasienka boleli, tak sme potom spolocne natierali.
@tasticka59 u nas to taketo dobrovolne az nebolo, ale myslim, ze Hanicka si tiez uvedomovala, ze ked dame gelik, tak sa jej ulavi. hlavne, ze uz to mame za sebou ako tak. uvidime, co to bude, ked pojdu dospelacke zuby von.
@cukricek4 no inak to aj ja. neviem, ze ci aj potom sa moze pouzivat tiez ten gel na dasna alebo ako to zvladneme. sa obavam, aby to tiez nebolo take narocne ako ked isli tieto prve zubky.
@tasticka59 ale moja, to si nemyslim. podla mna to je horsie pri tych prvych zubkoch. aspon teda aj na to tak trosku spolieham. ale nepamatam si, ze by napriklad mna alebo niekoho zo surodencov boleli zuby, ked potom rastli dospelacke. ale tak za pokus to isto vyskusa, ze by sa vyskusal dat tento gel na dasna aj pri raste takychto zubov. vsak uvidis sama 🙂

@gabika108 u nas zabral kamistad