icon

Elmex Gelée - zubný gél pre trojročné dieťa

sneznalienka
24. máj 2016

Myslite, ze mozem mojmu 3rocnemu synovy davat na zubky ako prevenciu tento gel, pisu, ze len od 6rokov.Je aj niejaky pre mensie deticku.Mam prvy malinky az na zadnej stolicke.dakujem

seahorse27
24. máj 2016

Ked pisu od 6 rokov, tak sa ma pouzivat asi len od 6 rokov. Nic podobne pre mladsie deti nepoznam. Porad sa s vasim zubarom o vhodnej prevencii, ten bude vediet urcite viac 😉

mirka822
26. máj 2016

Já bych to pro takhle malé dítě nepoužívala, má to svůj důvod, protože Elmex gel obsahuje hodně fluoridů 😉 Pro sebe na citlivé zuby a pro malou na kazy používám https://www.nazuby.eu/GC-MI-Paste-Plus-Jahoda-3... který není vhodný akorát pro děti s alergií na mléčné bílkoviny 😉

simca06022011
26. máj 2016

Nie nemozes, preco to chces davat? Nesmu to len tak ani vacsie deti, nesmie sa prehltat. Dietatu ziadnu chemicku ochranu zubu netreba, treba len cistit poriadne. Ak sa raz budu zubky kazit z ineho dovodu tak aj tak tymto tomu nezabranite. Poradte sa so zubarkou.

misha2107
1. jún 2016

Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci, nakoľko potrebujem väčší počet respondentov. Zaberie vám to iba chvíľu a mne to pomôže. Mamičky,ak sa tento strach prejavuje u vašich detí, môžete to vyplniť za ne. Ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/R9Y2E8C6Z3O6J8Z1Y

holotrt
29. jún 2016

Ahojte Maminky potrebuji poradit kupila som v lekarni Elmex gel a pani lekarnicke som hovorila zenmala ma rok a mesiac a rikala ze jednou do tydne mam natriet zubky ze to muze mala aj citala letacik v krabicke lebo malej se strasne droli zubky uz ma dva horne uplne na dasinku a ideto dalej zubarka rekla ze som mala slabu imunitu vbtehu a odnasito zubky ale jansom uz na nervy.?ale k otazke na elmex gel je pisane u dojcat a malich deti do 2 rokou nepodavat nebo ze obsahuje silici maty kuceravej?á ted teda nevim jestli muzem natierat aj ked lekarnicka vravela ze muzem?dekuji

simca06022011
29. jún 2016

@holotrt konzulotavala si to s lekarkou? Nie nemozes to davat. Elmex gel nie je pre rocne deti, nakolko sa nesmie prehltat a to malemu dietatu nevysvetlis. Ak mas takyto problem riesit to treba iba s lekarom.

holotrt
29. jún 2016

@simca06022011 nie s lekarkou jen s lekarnickou.U pediatra som bola a ten povedal ze narostou druhe a zubarka povedala ze otej imunite a nic nam nedala tak sem chyela skusit tento gel tak dekuji budem si ja mazat hihi a zajdem asi k inej zubarke pekny den

simca06022011
29. jún 2016

@holotrt urcite, lekarnicky ti teraz vsetko predaju... elmex nedavaj, daj si ho ty a uvidis, nic fajnove to nie je, co by mohlo dieta pojest ;)

holotrt
29. jún 2016

@simca06022011 dobre dekuji moc za odpoved a ked kojim tak snad se nic nestane asi ano lekarnicky predaju vse

simca06022011
29. jún 2016

@holotrt elmex gel sa neje, natries si ho na zuby a vyplujes.. nemal by ti nic urobit. Je tam nejaka kontraindikacia s dojcenim? nepamatam si.

holotrt
30. jún 2016

@simca06022011 pisu tam ked dojcis ze nepouzivat ze se to dostava do mater.mleka ale ked to vypluvamnatak a nepolikam tak byto malo byt ok ..premyslam mad tou lekarnickou nastvala mne ze mi to vubec aj predala