icon

Extra mliečny zub u 14-mesačného dieťaťa

ladivina
9. mar 2025

Ahojte chcem sa len opýtať či je nejaká maminka so skúsenosťou extra zubu u dieťatka čo robila zubárka v tomto prípade . Zajtra pôjdeme k zubarke ale žijem v UK a tu je všetko iné, preto sa pýtam čo robila vaša zubárka , tiež to nieje potvrdené či to je zúbok ale asi pravdepodobne áno , prikladám foto
Dakujem x

Extra mliečny zub u 14-mesačného dieťaťa
michaela789
9. mar 2025

Nie je to skôr hnisavé ložisko?

mariynka
9. mar 2025

@ladivina vyzera to ako fistula..nie ako zub.

ladivina
autor
9. mar 2025

@mariynka
@michaela789
@michaela789 neviem co to a keby je to hnisave ložisko ako to liečia viete? Dakujem

michaela789
9. mar 2025

@ladivina no určite atb a lokálne nejako to vyčistiť... Fakt neviem. Takéto vačky sa robia pri zápale koreňov, kedy sa zub zvykne trhať. Ale to je u dospelého...u dieťaťa netuším čo s tým budú vedieť urobiť.

macusiq
11. mar 2025

@ladivina no mne sa to ozaj zda jak zub

ladivina
autor
12. mar 2025

@macusiq povedali ze je to zub dnes sme boli u zubara

macusiq
12. mar 2025

@ladivina a ako sa to bude riesit?

ladivina
autor
12. mar 2025

@macusiq nijak povedal že mu ešte sánka stále rastie a nevidí to ako problem.. další termín mame v septembri, tak uvidíme ako sa to bude vyvíjať

macusiq
13. mar 2025

@ladivina a uz sa prerezal?

ladivina
autor
13. mar 2025

@macusiq nie ešte nie

macusiq
17. apr 2025

@ladivina ako ste dopadli?

ladivina
autor
18. apr 2025

@macusiq vyšiel mu , ale kríži sa s iným , proste ten zub teraz rastie skoro na to prvom snad sa to poposúva.

macusiq
18. apr 2025

@ladivina ma napadlo ze ci ten novy zub nie je nahodou dvojka a ten co mal skor vonku by bol uz ocny.

ladivina
autor
18. apr 2025

@macusiq nie ten prvý je jednotka , potom ten vo vačku bol 2, vonku už ma aj očný , len tá dvojka išla zhora

ladivina
autor
18. apr 2025

@macusiq sorry áno tak ako píšeš 🙂

macusiq
18. apr 2025

@ladivina takyto pripad som uz citala a zubky sa pekne posunuli 🙂 tak snad to bude aj u vas 🙂

ladivina
autor
19. apr 2025

@macusiq dufam a dakujem 🙂