Horúčka pri prerezávaní zúbkov
Prosím vás je normálne že synovi 16 mesiacov idú zuby neviem ktoré, ale má tretí deň po sebe zvýšenú teplotu nad 37,5 a v nlci mal vyše 39 ,môže to byť horúčka a teplota zo zubov ? Včera u lekárky crp negaticne. Ja som myslela že zvykne byť horúčka jeden deň , nie už tretí po sebe.
Mierne zvýšená teplota môže byt , ale horúčka nie
@kikusenka1 ďakujem zajtra pôjdeme zas k lekárke, rovno vezmem aj moč pre istotu nech skontroluje
@kikusenka1 ďakujem zajtra pôjdeme zas k lekárke, rovno vezmem aj moč pre istotu nech skontroluje
@anonym_autor môže byť aj vyššia teplota, ale nie tri dni, to nebude zo zubov
Nie ,je to Virus . Pockala by som este kedze crp mal negativne a ak mu ine nic neni. A ak ma max 39 ani by som nezrazala liekmi
@anonym_autor to bude asi dala viróza. Skoré uzdravenie!
Nie ,je to Virus . Pockala by som este kedze crp mal negativne a ak mu ine nic neni. A ak ma max 39 ani by som nezrazala liekmi
@biglovemom ďakujem nemám ísť teda k lekárke zajtra na opakované crp ? V noci mal 39,4 to už sme dali cipok.
@anonym_autor to bude asi dala viróza. Skoré uzdravenie!
@ankare ďakujem , zatiaľ nemá žiadne príznaky vôbec len teplota cez deň zvýšená a v noci horúčka vystreli
@biglovemom ďakujem nemám ísť teda k lekárke zajtra na opakované crp ? V noci mal 39,4 to už sme dali cipok.
@anonym_autor Ty si poznas dieta ,ked je inak vsetko ok by som pockala ( u mojho )
@anonym_autor Ty si poznas dieta ,ked je inak vsetko ok by som pockala ( u mojho )
@biglovemom dobre ďakujem, chcela som ísť len kvôli tomu že ide víkend a nechcem behať na pohotovosť
@biglovemom dobre ďakujem, chcela som ísť len kvôli tomu že ide víkend a nechcem behať na pohotovosť
@anonym_autor Chapem ta .Je to na tebe …😊
Nie, od zubov 39 teplota nie je

Mierne zvýšená teplota môže byt , ale horúčka nie