Ide nám už prvý zub?
Ide nám už prvý zub?

Ano 😇
Babu ano a tebe dufam nerastie tvoj prvy zub 🙂
Babu ano a tebe dufam nerastie tvoj prvy zub 🙂
@veronikaszabova mne veru, mne už pomaly idú aj tie trvalé preč 🤣
Zas to množné číslo🙄
Vám?
Ano
Zas to množné číslo🙄
@1sally12 a mate s tým nejaký problém? Prežívam to asi s nim aj ja, keď reve je mrzuty tak to s nim prežívam ja, ja som pri nom nie on sam
Zas to množné číslo🙄
@1sally12 ja som sa pýtala na zub, nie ci som mala alebo nemala použit jednodnotne alebo množné číslo
To je sice pekne, ked to s nim prezivas, ale uznaj... Ten mamickovsky pluralizmus je strasny 😅😅
Áno, aj ty si mrzutá? Vidno😃 tak buď, prežívaj to s ním, mne je to desať. Kompletne vám prepína všetkým čo používate furt to množné číslo🙄
To je sice pekne, ked to s nim prezivas, ale uznaj... Ten mamickovsky pluralizmus je strasny 😅😅
@veronikaszabova Aj cikaju,aj kakaju. Ja som tiez alergicka na mnozne cislo v podani mamiciek. Niektorym to dobre udiera na mozog.
@veronikaszabova Aj cikaju,aj kakaju. Ja som tiez alergicka na mnozne cislo v podani mamiciek. Niektorym to dobre udiera na mozog.
@marca12 očividne aj vám niečo udrelo na mozog
Ďakujem všetkým za normálne odpovede a hlavne odpovede zodpovedané na moju otázku. Nie na konšpirciu co a ako treba písať. A zároveň som sa ani nepýtala ci som alebo nie som padnuta na hlavu.
A áno bol to zub, uz sa tlačí aj druhý takto vonka 🙂
Dobre nabudúce sa teda opýtame či si padnutá na hlavu keď používaš množné číslo. Ok?
Dobre nabudúce sa teda opýtame či si padnutá na hlavu keď používaš množné číslo. Ok?
@1sally12 ok
@1sally12 nemusíte sa nič inak pýtať, nabudúce stačí iba odpoveď ano/nie
Zbytocne si utocna. Sama uznaj, ze pytat sa "Ide nám už prvý zub?".... Je ozaj usmevne ;) nakolko zuby idu dietatu, nie tebe.
Zbytocne si utocna. Sama uznaj, ze pytat sa "Ide nám už prvý zub?".... Je ozaj usmevne ;) nakolko zuby idu dietatu, nie tebe.
@veronikaszabova ja sa skôr bránim. Ja som nezačala útočiť a riešiť banalitu..a mne to smiešne nie je. Ja som s tým úplne v pohode 🤷♀️

Vyzerá že áno