icon

Ide nám už prvý zub?

30. máj 2025

Ide nám už prvý zub?

Ide nám už prvý zub?
victory7897
30. máj 2025

Vyzerá že áno

cyberk
30. máj 2025

Ano 😇

veronikaszabova
30. máj 2025

Babu ano a tebe dufam nerastie tvoj prvy zub 🙂

autor
30. máj 2025
@veronikaszabova

Babu ano a tebe dufam nerastie tvoj prvy zub 🙂

@veronikaszabova mne veru, mne už pomaly idú aj tie trvalé preč 🤣

1sally12
30. máj 2025

Zas to množné číslo🙄

cafelatte
30. máj 2025

Vám?

ankare
30. máj 2025

Ano

autor
31. máj 2025
@1sally12

Zas to množné číslo🙄

@1sally12 a mate s tým nejaký problém? Prežívam to asi s nim aj ja, keď reve je mrzuty tak to s nim prežívam ja, ja som pri nom nie on sam

autor
31. máj 2025
@1sally12

Zas to množné číslo🙄

@1sally12 ja som sa pýtala na zub, nie ci som mala alebo nemala použit jednodnotne alebo množné číslo

veronikaszabova
31. máj 2025

To je sice pekne, ked to s nim prezivas, ale uznaj... Ten mamickovsky pluralizmus je strasny 😅😅

1sally12
31. máj 2025

Áno, aj ty si mrzutá? Vidno😃 tak buď, prežívaj to s ním, mne je to desať. Kompletne vám prepína všetkým čo používate furt to množné číslo🙄

marca12
31. máj 2025
@veronikaszabova

To je sice pekne, ked to s nim prezivas, ale uznaj... Ten mamickovsky pluralizmus je strasny 😅😅

@veronikaszabova Aj cikaju,aj kakaju. Ja som tiez alergicka na mnozne cislo v podani mamiciek. Niektorym to dobre udiera na mozog.

autor
1. jún 2025
@marca12

@veronikaszabova Aj cikaju,aj kakaju. Ja som tiez alergicka na mnozne cislo v podani mamiciek. Niektorym to dobre udiera na mozog.

@marca12 očividne aj vám niečo udrelo na mozog

autor
1. jún 2025

Ďakujem všetkým za normálne odpovede a hlavne odpovede zodpovedané na moju otázku. Nie na konšpirciu co a ako treba písať. A zároveň som sa ani nepýtala ci som alebo nie som padnuta na hlavu.
A áno bol to zub, uz sa tlačí aj druhý takto vonka 🙂

1sally12
1. jún 2025

Dobre nabudúce sa teda opýtame či si padnutá na hlavu keď používaš množné číslo. Ok?

autor
1. jún 2025
@1sally12

Dobre nabudúce sa teda opýtame či si padnutá na hlavu keď používaš množné číslo. Ok?

autor
1. jún 2025
@1sally12

@1sally12 nemusíte sa nič inak pýtať, nabudúce stačí iba odpoveď ano/nie

veronikaszabova
1. jún 2025

Zbytocne si utocna. Sama uznaj, ze pytat sa "Ide nám už prvý zub?".... Je ozaj usmevne ;) nakolko zuby idu dietatu, nie tebe.

autor
1. jún 2025
@veronikaszabova

Zbytocne si utocna. Sama uznaj, ze pytat sa "Ide nám už prvý zub?".... Je ozaj usmevne ;) nakolko zuby idu dietatu, nie tebe.

@veronikaszabova ja sa skôr bránim. Ja som nezačala útočiť a riešiť banalitu..a mne to smiešne nie je. Ja som s tým úplne v pohode 🤷‍♀️