icon

Je detská pasta Vademecum jahoda stále dostupná?

erika237
25. dec 2023

Dobry den, neviete ci detska pasta Vademecum jahoda je stiahnuta z trhu nadobro?
Uz dlhsie ju neviem nikde najst a v jednej drogerii mi nevedeli povedat, ci je stiahnuta alebo nie.

janai1
25. dec 2023

@erika237 v dm ju nemajú lebo je to henkel
tu ju majú https://www.drogeriashop.sk/vademecum-0-6-rokov...

elanor
25. dec 2023

tiez ju mame problem zohnat. Bezne som ju kupovala v Kaufe, a uz nejaky cas ju tam nemaju.
Sa mi mari, ze v 101 drogisi som kupila.

@janai1 no a co, ze je to Henkel. co sa akoze pohadali s Dm? nerozumiem, co je to za dovod, lebo je to Henkel? Uprimne mi je jedno co je to za znacku, pre mna ako zakaznika, je dolezite ci to obchod predava alebo nie. Ak ano, nakupim u nich to co potrebujem, aj pripadne aj ine veci, a ked nie, kaslem na nich, a idem o dum dal. Takze taketo zabomysie vojny medzi "znackami" akurat len skodia samotnemu obchodu. Lebo svoj obluceny vyrobok bude clovek hladat inde.

erika237
autor
25. dec 2023

@janai1 ❤️dakujem, blho som hladala, nikde mi ju nenaslo.

janai1
25. dec 2023

@elanor tebe čo sa stalo? 🤣 DM prestala predávať všetky výrobky od Henkel. A to píšem autorke, že ak myslí drogériu DM, kde sa na ňu pýtala, tak tam ju už ani nenájde aj keď nie je stiahnutá z trhu. Mne je srdečne jedno kde ty čo nakupuješ

elanor
25. dec 2023

@janai1 a ty co skaces jak dracik z krabicky? Si v diskusii, ak si nevsimla. Tak diskutujeme predsa, nie?

erika237
autor
25. dec 2023

@janai1 wow, oki dakujem za +1 info, ze DM prestala predavat Henkel vyrobky. Ano ta drogeria bola DM, kde som sa pytala, ale dlhsie uz som nevidela tuto pastu ani v kauflande, ani v 101, tam som ju kupila naposledy.
Objednane z linku co si mi dala, este raz dakujem.

Je to taka malichernost, ale dcera ju doslova miluje, skusali sme aj ine ale uspech nula.

janai1
25. dec 2023

@erika237 super, snáď bude malá rada 😁

egonsk
25. dec 2023

Vademecum zubne pasty je velky problem uz kdekolvek kupit, absolutne nechapem preco, ale velmi ma to hneva, kedze su (boli) to jedny z najlepsich na trhu.

pimpulka
25. dec 2023

vademecum, n.a.e., barnaengen konci, henkel ich stahuje z trhu

erika237
autor
26. dec 2023

@pimpulka nie 😣 vcera som narychlo nasla ze Henkel predal vademecum, ale dufala som, ze teda vyrobky ostanu.