Je detská pasta Vademecum jahoda stále dostupná?
Dobry den, neviete ci detska pasta Vademecum jahoda je stiahnuta z trhu nadobro?
Uz dlhsie ju neviem nikde najst a v jednej drogerii mi nevedeli povedat, ci je stiahnuta alebo nie.
tiez ju mame problem zohnat. Bezne som ju kupovala v Kaufe, a uz nejaky cas ju tam nemaju.
Sa mi mari, ze v 101 drogisi som kupila.
@janai1 no a co, ze je to Henkel. co sa akoze pohadali s Dm? nerozumiem, co je to za dovod, lebo je to Henkel? Uprimne mi je jedno co je to za znacku, pre mna ako zakaznika, je dolezite ci to obchod predava alebo nie. Ak ano, nakupim u nich to co potrebujem, aj pripadne aj ine veci, a ked nie, kaslem na nich, a idem o dum dal. Takze taketo zabomysie vojny medzi "znackami" akurat len skodia samotnemu obchodu. Lebo svoj obluceny vyrobok bude clovek hladat inde.
@janai1 wow, oki dakujem za +1 info, ze DM prestala predavat Henkel vyrobky. Ano ta drogeria bola DM, kde som sa pytala, ale dlhsie uz som nevidela tuto pastu ani v kauflande, ani v 101, tam som ju kupila naposledy.
Objednane z linku co si mi dala, este raz dakujem.
Je to taka malichernost, ale dcera ju doslova miluje, skusali sme aj ine ale uspech nula.
Vademecum zubne pasty je velky problem uz kdekolvek kupit, absolutne nechapem preco, ale velmi ma to hneva, kedze su (boli) to jedny z najlepsich na trhu.
vademecum, n.a.e., barnaengen konci, henkel ich stahuje z trhu

@erika237 v dm ju nemajú lebo je to henkel
tu ju majú https://www.drogeriashop.sk/vademecum-0-6-rokov...