Je moje 20-mesačné dieťa nervózne kvôli zúbkom?
Som milujúca mama, ktorá sa snaží vychovávať najlepšie ako sa dá, nekričím, nezvyšujem hlas, ale poslednú dobu mám na mále aby som ho nezvýšila. Moje dieťa nespoznávam, odmieta sa zrazu úplne prebaliť, reve ako keby sme ho drali z kože, ráno sa budí s plačom a kriči nie nie nie na všetko, obliecť sa je peklo, celkovo keď nedajbože neurobíme niečo tak, ako chce tak plače až tak, že pomaly grcia potom 😭 Veľmi ma to trápi. Ide mu veľa zúbkov naraz, tak to pripisujem tomu, ale chcem vedieť, či to tak niekto tiež mal/má. Či je to ok. Raz už také obdobie aj bolo a vyšli mu 2 stoličky, potom to prešlo. Ďakujem🙂
Blíži sa vek 2 roky, to je obdobie vzdoru. Rev proste za všetko.
Ale môže byt, že je uboleny a nervózny zo zubov. Veď uvidis
Mozu to byt aj zuby aj nejake stadium vyvoja... Moj napr tuto noc 3hodiny vrieskal a kopal do nas. Tiez mu ide zub. AJ som mu davala sirup od bolesti a nepomohlo vobec. Cez den tiez za vsetko vrieska, ked nie je po jeho. Po poobednom spanku ma cca 3 dni taku fazu, ze hodinu reve a mozem sa aj pokrajat. Ani sam nevie preco....
Je to faza ... ci zubova alebo ina... prejde to.
Posielam vela sil, nie si v tom sama 🤐
Ahoj, aj my sme mali také obdobia. Bola to vždy len nejaká fáza, ktorá prešla. Myslím si ze vo vašom prípade to budú tie zubky. Aj nášmu dali zabrať ked mu rástlo viac zúbkov naraz a bolo to vidieť aj na správaní. Ale vždy to prešlo. Držím palce, nech je všetko čím skôr v poriadku😊

@anonym_autor presne som aj ja za výchovu kde sa nekrici a vychováva sa v klude. Zatiaľ funguje. Ale vždy keď poviem na niečo nie tak nikdy neustupujem. Treba to len prečkať, všetko prejde 💪 môj synček keď sa nechcel niekedy obliecť, tak som mu povedala. Oblecies sa sám alebo ja ťa mám obliecť? A vždy si vybral