Keď idú dieťaťu zúbky, vždy od neho ochoriem
maly zubky zvlada vzdy horucky kasel a sopli po celom byte..ja som po dvoch dnoch opat chora od neho. je to dost narocne kedze aj on je mrzuty a v noci nespi, ani cez den moc, nemam sa kedy kurirovat, ja kojim.
mate niekto podobny problem, da sa tomu vobec vyhnut,,,vitamin c, papame obaja
@darina1952 poriadok neriesim a muz je v praci, maly mi moc nechce spat, kedze je tiez chory ☹
tak mu skús na spanie podať 1/4 ditiadenu (alebo 1/2 diazepamu 2mg) keď máš doma. Daj mu ho 15-20min. pred jeho obvyklým časom spánku počas dňa a potom môžeš aj večer. 🙂 Možno to bude stačiť jeden-dva dni, kým mu prejde tá najťažšia časť choroby.
@darina1952 pevne dúfam, že s tým Diazepamom to nemyslíš vážne. 😕 Čítala si niekedy príbalový leták tohto lieku a tušíš na čo sa používa? 😝
@sanym viem...len som ho navrhla ako alternatívu keby nemala ditiaden 😉
@darina1952 nuž, keby si navrhla Fenistil, dajme tomu, ale toto je fakt dosť brutálna alternatíva, sú to celkom odlišné lieky, ale proti gustu žiaden dišputát.
U nas to bolo rovnako dost dlho, totalne mi to rozhodilo imunitu... imunoglukan, Cko v normalnych davkach, Dko a probiotika... som brala dlhodobo. Ked bolo malej aj mne najhorsie, tak som to poriesila tak, ze sme zalahli do postele, pustili si na notebooku rozpravku a kukali sme a spali ako sa dalo.. jasne, dvere som mala zamknute, okna pozatvarane na izbe, ze ak by som naaahodou zaspala, nic sa jej nestane :P aj ked... vzdy ma zobudi... s dithiadenom a diazepamom by som vobec neriesila nic, ja som raz pri vysokej horucke toto dala malej.. a bolo este horsie nakoniec, lebo lietala ako na baterky :P Inak vraj som bola rovnaka :P Ale fakt je ten, ze malej vzdy nasli riadneho bacila vo vyteroch, ja som sa po roku konecne vypytala ku krcnej ( u obvodacky som mala vytery negativne) a nasla mi take zvery kadejake v hrdle a dokonca v uchu, ze som az kukala... tie potom len cakaju pod "pokrievkou" kedy sa oslabi trochu organizmus a zacnu vyvadzat
poopravil by som nazov témy: ked je dieta choré ochoriem od neho aj ja
mozno je to psychika. bojis sa, ako to bude tvoje dieta znasat a to ti oslabuje imunitu. neboj, maly to zvladne. a ty bud silna kvoli nemu 😉

no mala by si si zvýšiť imunitu, odporúčam vitamíny skupiny B (b-komplex) a nejaké probiotiká - ale brať dlhodobo aspoň 2-3mesiace, iba céčko nestačí 😒 . A určite zaradiť aj nejaký oddych, veď predsa prádlo v práčke počká, špinavý riad neujde... a nech trošku pomáha ja partner 🙂 . Skús cez deň keď malý spí ľahnúť a podriemkať aj ty. Telo sa najlepšie regeneruje v spánku.