icon

Kedy prvý raz s dieťaťom k zubárovi?

miskacharly
24. mar 2015

čítala som, že ked ma dieta rok, treba ist s nim k zubarovi, ale doktorka nam nic nehovorila.tak treba, ci nie? 🙂

Strana
z5
lucianakoniku
26. mar 2015

@radopp klud, ved o nic nejde, len som si dovolila byt trochu vtipna. Neboj sa nic, ja ta uznavam, ty si tu najvacsi majster sveta a prilahlych galaxii, ktory vsetkemu rozumie a na vsetko ma odpoved 😉

vinuslava
27. mar 2015

@radopp Ach jaj! Vy ste teda hlavatý. Niekto zatlaci a vy tlacite nazad. Smutné na tom je to, že si myslíte, že máte patent na rozum, alebo je to skor komicke. Myslim, že názov témy bol Kedy ísť prvýkrát s dieťaťom k zubárovi na preventívu, a teda si myslím, že autorka otázky nechce počúvať Vaše "múdre" rady, len chcela poznať názory a skúsenosti ostatných a nie čítať tu blbosti typu: zuby sa dajú liečiť bylinkami, kvalitné jedlo neostáva medzi zubami, zvieratá nemajú kazy a podobné perly ducha. Ak nemáte k tejto téme čo povedať, tak s tým radšej ani nezačínajte a nestrápňujte sa.

meusicka
27. mar 2015

@radopp PP preventivna prehliadka ??? 😀 😎

radopp
27. mar 2015

@meusicka som myslel že poprad 🙂

kristinkahugo
30. mar 2015

Od roka určite a každý polrok do 18 ky.cim skôr tým lepšie je to kvôli tomu aby si dieťa zvyklo na zubárske kreslo, prostredie a zubára.dobry zubár ho povozi na kresle a porozpráva sa snim a nabudúce uz dieťa omnoho viac spolupracuje.

lenka91611
30. mar 2015

no ja som bola s malym az teraz 2r 7m ... aj na velku snahu sestricky a lekara spustil rev ... 5 minut pokial vypisoval kartu mu sestricka ukazala nastroje , obrazky , chvilku sa hrali s odsavackou .. Akonahle mu povedala ze pod tu si sadneme ,proste rev. Nakoniec sedel na mne a ja som ho drzala ako kliest co sa tak trepal . O pol roka zas , raz si musi zvyknut ze je to pre jeho dobro. Aj ked bolo vsetko v poriadku je dobre vediet kedy uz treba zakrocit a nie len cakat kym sa to zapaci dietatu.

Strana
z5